Libnet.ro
UNICEF

14:45

BAC-ul constrastelor: cele mai multe medii de 10, dar cea mai scazuta rata de promovare din ultimii 5 ani

Adevărul Adevărul,
BAC-ul constrastelor: cele mai multe medii de 10, dar cea mai scazuta rata de promovare din ultimii 5 ani

Bacalaureatul din acest an va fi unul al contrastelor. Bilantul examenului arata ca 224 de absolventi au obtinut media 10, cel mai mare numar din ultimii 16 ani, insa, in acelasi timp, rata de promovare este cea mai mica din ultimii cinci ani. Aceste rezultate vorbesc despre starea sistemului de invatamant, care este marcat de inechitate si incapacitatea de a asigura sanse reale elevilor, arata expertii in Educatie. continuă pe Adevărul

Admiterea la liceu 2019 Calarasi. La Colegiul National Barbu Stirbei au fost admisi elevii cu cele mai mari medii

In urma primei etape a repartizarii computerizate in invatamantul liceal de stat a absolventilor de clasa a VIII-a. Astfel, dintre cele 1. 484 locuri disponibile in liceele din judetul Calarasi, au fost ocupate 1. 219 de locuri au ramas libere, deoarece elevii nu au completat suficiente optiuni care sa le permita incadrarea intr-o unitate de invatamant liceal.

Liceele cu cele mai multe medii de 10 la admitere. in top 3, un singur colegiu din Bucuresti

Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova, Colegiul National Ion C. Bratianu din Pitesti si Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti sunt liceele cu cei mai multi elevi cu media de admitere 10. in total, 188 de absolventi de clasa a VIII-a au intrat cu media 10 la liceu. Potrivit calculelor HotNews, la 86 de colegii nationale si licee teoretice cea mai mare medie de admitere a fost 10.

Traian Basescu: Dancila are cele mai mari sanse sa devina candidatul PSD la prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat duminica, la Romania TV, ca Viorica Dancila are cele mai multe sanse sa devina candidatul PSD la prezidentiale, avand in vedere sustinerea din partid.

FOTO Simona Halep a intrat in All England Club, unul dintre cele mai exclusiviste din lume, cu doar 565 de membri

Simona Halep a intrat, sambata, in randul membrilor de onoare al All England Lawn Tennis and Croquet Club, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Forbes scrie ca sunt doua posibilitati ca o persoana sa intre in randul membrilor, sa castige turneul de la Wimbledon sau sa se marite cu un print englez.

Top 20 licee din tara cu cele mai mari medii de admitere: noua sunt din Bucuresti, iar Constanta si Cluj-Napoca au cate trei in clasament

Lista liceelor cu cele mai mari medii de admitere este deschisa de Colegiul National de Informatica Tudor Vianu Bucuresti, unde ultima medie de admitere a fost de 9. 59, iar prima medie a fost 10. Top 20 licee din tara ordonate dupa ultima medie de admitere arata ca aproape jumatate sunt din Bucuresti. Liceele cu cele mai multe medii de 10 la admitere. in top 3, un singur colegiu din Bucuresti.

VIDEO A plouat cu grindina in mai multe localitati din Buzau

Dupa furtuna de luni, gospodarii din mai multe localitati buzoiene au fost inundate si acoperite de gheata, dupa ce a plouat cu grindina. in satul Lipia, comuna Merei, ploaia torentiala s-a transformat in grindina de dimensiuni medii.

Mediastandard.ro: Trump vrea sa vorbeasca despre cat de partinitoare sunt platformele de social media cu cele mai indoielnice figuri din online

Summit-ul despre social media organizat de Casa Alba este unul dintre subiectele acestei saptamani, din mai multe motive: misticitatea din spatele evenimentului - echipa presedintelui american nepunand la dispozitia presei prea multe informatii -, cat si interesul crescut cu privire la pozitia lui Donald Trump in privinta retelelor de socializare.

Digi24: Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani, intr-un accident

Mostenitoarea a doua puternice dinastii britanice Goldsmith si Rothchild a murit la varsta de 15 ani. Mai multe echipe de salvatori au ajuns la fata locului, insa adolescenta nu a mai putut fi salvata.

ANM a emis mai multe avertizari cod galben. Care sunt judetele avertizate si ce fenomene meteo se asteapta

Meterologii vin cu vesti proaste la sfarsit de saptamana. ANM a emis mai multe avertizari cod galben de vreme rea. Asta inseamna ca vremea va fi capricioasa in mai multe regiuni din tara. ANM a emis un cod galben de vreme rea, valabil pana luni seara, 15 iulie, la ora 21. Potrivit meteorologilor, sunt asteptatecantitati .

Theresa May considera drept inacceptabila atitudinea lui Trump care le-a invitat pe mai multe membre ale Congresului sa paraseasca SUA

Premierul Marii Britanii, Theresa May, considera complet inacceptabile declaratiile presedintelui american, Donald Trump, potrivit carora mai multe membre de culoare ale Congresului ar trebui sa se intoarca in tarile de unde provin, relateaza BBC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )