Libnet.ro
UNICEF

19:15

Bad Rabbit, un nou atac ransomware, face ravagii in calculatoarele din Europa

România Liberă România Liberă,
Bad Rabbit, un nou atac ransomware, face ravagii in calculatoarele din Europa

Un recent atac ransomware, cunoscut sub denumirea Bad Rabbit si care are legaturi certe cu atacul ExPetr, care a avut loc in luna iunie a acestui an, a afectat, pe 24 octombrie, aproximativ 200 de tinte, localizate in Rusia, Ucraina, Turcia si Germania, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Un nou atac cibernetic face ravagii in calculatoarele din Europa

Un recent atac ransomware, cunoscut sub denumirea Bad Rabbit si care are legaturi certe cu atacul ExPetr, care a avut loc in luna iunie a acestui an, a afectat, pe 24 octombrie, aproximativ 200 de tinte,.

Bad Rabbit: un nou ransomware periculos face victime in masa

Numarul infectiilor cu ransomware a fost foarte mare in acest an. Se pare insa ca mai avem parte de o infectie periculoasa intitulata Bad Rabbit care face valuri in Europa de Est. Daca aveai nevoie de un motiv suplimentar pentru a-ti actualiza sistemul de operare in mod regulat, acesta vine sub forma unei noi infectii [].

Cum sa te protejezi de Bad Rabbit, cel mai recent atac cibernetic ransomware care a afectat cu preponderenta Europa Centrala si de Est

Bad Rabbit este cel mai recent atac cibernetic de tip ransomware care a lovit Europa. 2017 a fost un an extrem de agitat, din acest punct de vedere, dupa WannaCry si Petya.

Furtuna face ravagii in Capitala. Trafic paralizat, masini distruse, zeci de copaci smulsi din radacini (VIDEO)

Furtuna face ravagii in Bucuresti. Patru persoane au fost ranite, peste 40 de masini au fost distruse de copacii smulsi din radacini, acoperisul unei case din Piata Romana s-a prabusit peste mai multe au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2241 seconds )