Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cum sa te protejezi de Bad Rabbit, cel mai recent atac cibernetic ransomware care a afectat cu preponderenta Europa Centrala si de Est

Adevărul Adevărul,
Cum sa te protejezi de Bad Rabbit, cel mai recent atac cibernetic ransomware care a afectat cu preponderenta Europa Centrala si de Est

Bad Rabbit este cel mai recent atac cibernetic de tip ransomware care a lovit Europa. 2017 a fost un an extrem de agitat, din acest punct de vedere, dupa WannaCry si Petya. continuă pe Adevărul

Bad Rabbit, un nou atac ransomware, face ravagii in calculatoarele din Europa

Un recent atac ransomware, cunoscut sub denumirea Bad Rabbit si care are legaturi certe cu atacul ExPetr, care a avut loc in luna iunie a acestui an, a afectat, pe 24 octombrie, aproximativ 200 de tinte, localizate in Rusia, Ucraina, Turcia si Germania, potrivit Mediafax.

Bad Rabbit: un nou ransomware periculos face victime in masa

Numarul infectiilor cu ransomware a fost foarte mare in acest an. Se pare insa ca mai avem parte de o infectie periculoasa intitulata Bad Rabbit care face valuri in Europa de Est. Daca aveai nevoie de un motiv suplimentar pentru a-ti actualiza sistemul de operare in mod regulat, acesta vine sub forma unei noi infectii [].

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai PUTERNIC PASAPORT din lume. Nu este vorba de cel al SUA!

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai puternic pasaport din lume. Nu este vorba de cel al SUA! Acest tip de pasaport este dorit de tot mai multe persoane pentru ca este catalogat ca fiind cel mai.

Cel mai puternic supercomputer ar putea descifra Universul

La Oak Ridge National Labs, expertii construiesc ceea ce se asteapta a fi cel mai puternic supercomputer din lume sau cel putin din SUA. Construit impreuna cu IBM si alimentat de NVIDIA, Summit va fi operational in 2018. in interiorul uneia dintre camerele Laboratorului National din Oak Ridge ORNL) din Tennessee, cel mai rapid si [].

A murit Nicolae Tomaziu, cel mai batran supravietuitor al lagarelor comuniste din Romania

Nicolae Tomaziu, ultimul supravietuitor al lagarului de munca de la Canalul Mortii si cel mai batran detinut politic din Romania, a murit joi, 26 octombrie, la varsta de 101 ani. Nicolae.

Ianis Stoica, cel mai tanar marcator din istoria FCSB

Intrat pe teren in partea secunda a meciului cu cu Sanatatea Cluj, Ianis Stoica a devenit cel mai tanar marcator din istoria FCSB.

Fondurile destinate Armatei trebuie folosite in cel mai eficient mod

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca este important ca fondurile destinate inzestrarii armatei sa fie folosite in cel mai eficient mod, iar Guvernul, conducerea Ministerului Apararii Nationale si conducerea Armatei Romaniei au obligatia de a-si asuma aceasta responsabilitate, precizeaza Adminsitratia prezidentiala, conform unui comunicat de presa.

Pasaportul unei tari din Asia a devenit cel mai puternic din lume. Cat de puternic este pasaportul romanesc

Pasaportul Republicii Singapore a fost catalogat drept cel mai puternic din lume, potrivit indexului global al pasapoartelor, Global Passport Index, care evalueaza gradul de libertate al cetatenilor anumitor tari si care a fost publicat miercuri.

Maxim istoric. Indicele ROBOR la trei luni este la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut pana la nivelul de 1,88%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana.

Cel mai mare si mai important eveniment agricol din Romania, targul Indagra, isi deschide portile-VIDEO

Cel mai mare si mai important eveniment agricol din Romania, targul Indagra isi deschide astazi portile. Editia din acest a targului reuneste peste 530 de companii din 24 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )