Libnet.ro
UNICEF

01:05

Baia Mare: Un barbat si-a lovit iubita de 17 ani cu un topor in cap, in fata copiilor lor

B1 B1,
Baia Mare: Un barbat si-a lovit iubita de 17 ani cu un topor in cap, in fata copiilor lor

Un barbat din Baia Mare si-a lovit iubita de 17 ani cu un topor in cap, chiar in fata copiilor sai, transmite Mediafax. Victima a fost atacata, duminica noapte, cu un topor de barbatul cu care locuia. in. continuă pe B1

Iarna in Baia Mare: 600 de tone de sare folosite intr-o singura noapte

Iarna a pus stapanire pe municipiul Baia Mare. Utilajele de deszapezire au facut fata cu greu ninsorilor abundente cazute in ulitmele zile. Numai intr-o singura noapte au fost folosite circa 600 de tone de sare.

Cruzime fara margini. Si-a lovit iubita cu toporul pana a lasat-o intr-o balta de sange. Copiii familiei au asistat la scena macabra

Un barbat din Baia Mare a dat dovada de o cruzime fara margini. Acesta si-a lovit orbeste iubita cu toporul pana cand a lasat-o aproape fara suflare. Scena de cosmar s-a petrecut sub privirile celor doua.

HCM Baia Mare se reuneste in 3 ianuarie. Primul meci oficial din 2015 in 11 ianuarie

Gata cu vacanta pentru handbalistele de la HCM Baia Mare. Dupa o binemeritata vacanta de iarna, fetele antrenate acum de Tone Tiselj se vor reuni in data de 3 ianuarie pentru a incepe pregatirile pentru prima partida oficiala din acest an.

HCM Baia Mare, primul antrenament fara Buceschi. Noul antrenor al campioanei Romaniei vrea puncte in Liga Campionilor

HCM Baia Mare a efectuat in data de 3 ianuarie primul antrenamtn din acest an fara antrenorul Costica Buceschi. Noul antrenor al campioanei Romaniei, Tone Tiselj a facut cunostinta cu fetele rand pe rand, le-a spus ce asteapta de la ele si ce trebuie sa se schimbe.

VIDEO HCM Baia Mare, primul antrenament fara Buceschi. Noul antrenor al campioanei Romaniei vrea puncte in Liga Campionilor

HCM Baia Mare a efectuat in data de 3 ianuarie primul antrenamtn din acest an fara antrenorul Costica Buceschi. Noul antrenor al campioanei Romaniei, Tone Tiselj a facut cunostinta cu fetele rand pe rand, le-a spus ce asteapta de la ele si ce trebuie sa se schimbe.

Tribune cu 3.000 de locuri si 10 jucatori de Linia 1, obligatorii pentru CSM Stiinta Baia Mare pentru participarea in Challenge Cup

Pentru a putea participa in Challenge Cup, echipa de rugby CSM Stiinta Baia Mare va trebui sa indeplineasca o serie de conditii. Este nevoie, printre altele, de o tribuna de 3000 de locuri capacitate, dar si 10 jucatori de linia 1.

Prioritatile anului 2015 pentru Baia Mare. Evenimente culturale, doalog si oportunitati de afaceri

Primarii municipiilor resedinta de judet isi fac planuri mari de viitor pentru anul care vine. Ideile nu lipsesc, mai greu cu transpunerea lor in practica. Pentru Baia Mare anul 2015 ar trebui sa aduca multe lucruri bune, asta daca este sa dam crezare celor rostite de primrul Catalin Chereches.

Tentativa de omor pe Pirita. O fata de 17 ani, desfigurata cu toporul. I-a fost taiata limba si scos un ochi

Tentativa de omor pe Pirita din Baia Mare in noaptea de 4 spre 5 ianuarie. O fata de 17 ani a fost desfigurata cu un topor de iubitul acesteia. Acesta i-a aplicat fetei mai multe lovituri cu toporul care aproape i-au fost fatale.

Iarna in Baia Mare. 600 tone de sare folosite intr-o singura noapte. Reclamatii din partea baimarenilor

Iarna a pus stapanire pe municipiul resedinta de judet. Utilajele de deszapezire au fost serios intrebuintate in ultimele zile din cauza ninsorilor abundente cazute. Numai intr-o singura noapte au fost folosite circa 600 de tone de sare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )