Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO HCM Baia Mare, primul antrenament fara Buceschi. Noul antrenor al campioanei Romaniei vrea puncte in Liga Campionilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO HCM Baia Mare, primul antrenament fara Buceschi. Noul antrenor al campioanei Romaniei vrea puncte in Liga Campionilor

HCM Baia Mare a efectuat in data de 3 ianuarie primul antrenamtn din acest an fara antrenorul Costica Buceschi. Noul antrenor al campioanei Romaniei, Tone Tiselj a facut cunostinta cu fetele rand pe rand, le-a spus ce asteapta de la ele si ce trebuie sa se schimbe. continuă pe Adevărul

HCM Baia Mare, primul antrenament fara Buceschi. Noul antrenor al campioanei Romaniei vrea puncte in Liga Campionilor

HCM Baia Mare a efectuat in data de 3 ianuarie primul antrenamtn din acest an fara antrenorul Costica Buceschi. Noul antrenor al campioanei Romaniei, Tone Tiselj a facut cunostinta cu fetele rand pe rand, le-a spus ce asteapta de la ele si ce trebuie sa se schimbe.

HCM Baia Mare se reuneste in 3 ianuarie. Primul meci oficial din 2015 in 11 ianuarie

Gata cu vacanta pentru handbalistele de la HCM Baia Mare. Dupa o binemeritata vacanta de iarna, fetele antrenate acum de Tone Tiselj se vor reuni in data de 3 ianuarie pentru a incepe pregatirile pentru prima partida oficiala din acest an.

Primul nascut in 2015 in Maramures - un baiat de peste trei kilograme

Primele ore din 2015 au fost sarace in privinta nasterilor inregistrate la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. La ora 08:00 dimineata a venit pe lume un baiat, acesta fiind primul nascut in 2015.

Paula Ungureanu, cea mai buna handbalista din Liga Nationala

Portarul HCM Baia Mare, Paula Ungureanu, cea care a tinut de multe ori echipa din Baia Mare in joc in multe din partidele din Liga Campionilor, a fost desemnata cea mai buna handbalista din Liga Nationala.

Gerul a scos autoritatile din Baia Mare la cules de boschetari. Oamenii strazii gasiti prin vagoane sau parcuri

Gerul naprasnic care a cuprins Maramuresul in general, Baia Mare in particular a facut ca autoritatile locale din municipiul resedinta de judet sa iasa pe strazi in cautarea persoanelor fara adapost.

Tribune cu 3.000 de locuri si 10 jucatori de Linia 1, obligatorii pentru CSM Stiinta Baia Mare pentru participarea in Challenge Cup

Pentru a putea participa in Challenge Cup, echipa de rugby CSM Stiinta Baia Mare va trebui sa indeplineasca o serie de conditii. Este nevoie, printre altele, de o tribuna de 3000 de locuri capacitate, dar si 10 jucatori de linia 1.

Prioritatile anului 2015 pentru Baia Mare. Evenimente culturale, doalog si oportunitati de afaceri

Primarii municipiilor resedinta de judet isi fac planuri mari de viitor pentru anul care vine. Ideile nu lipsesc, mai greu cu transpunerea lor in practica. Pentru Baia Mare anul 2015 ar trebui sa aduca multe lucruri bune, asta daca este sa dam crezare celor rostite de primrul Catalin Chereches.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )