Libnet.ro
UNICEF

17:00

Baia Mare intra in carantina pentru 14 zile

România Liberă România Liberă,
Baia Mare intra in carantina pentru 14 zile

Municipiul Baia Mare a intrat in carantina incepand de astazi la ora 17. 00 pentru o perioada de doua. continuă pe România Liberă

Baia Mare intra in carantina pentru doua saptamani

Baia Mare intra in carantina de miercuri, de la ora 17. 00, dupa ce rata de infectare in municipiu a ajuns la 6,47 la mia de locuitori. Au fost instituite o serie de restrictii, intre care inchiderea centrelor comerciale sambata si duminica.

Municipiul Baia Mare intra in carantina zonala. Oamenii se intorc la declaratiile pe proprie raspundere

Municipiul Baia Mare intra incepand de azi in carantina zonala. Intrarile si iesirile din oras vor fi supravegheate in permanenta de filtrele de politie. Paradoxal, desi masurile sunt dure, slujbele religioase sunt in continuare permise, cu numar redus de participanti.

Municipiul Baia Mare intra in carantina: Ordinul a fost semnat de Raed Arafat

Orasul Baia Mare va fi carantinat incepand de miercuri, de la ora 17. Decizia a fost luata dupa ce rata de infectare a depasit pragul de 6 cazuri la mia de locuitori. Ordinul de intrare in carantina a fost se.

CJSU Ialomita a propus carantinarea municipiului Slobozia pentru 14 zile

Decizia a fost luata dupa ce incidenta cumulata a ajuns la 7,46 cazuri la mia de locuitori.

Municipiul Baia Mare a intrat in carantina pentru doua saptamani

Autoritatile au decis sa plaseze in carantina municipiul Baia Marea incepand de miercuri, ora 17, pentru doua saptamani, dupa ce rata de infectare in acest oras a ajuns la 6,47 la mia de locuitori.

Slobozia ar putea intra in carantina. Epidemia a scapat de sub control, rata de infectare ajungand la 7,46 la mie

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita a propus, miercuri seara, carantinarea municipiului Slobozia pentru 14 zile, incepand din data de 12 noiembrie. Decizia a fost luata pentru limitarea raspandirii virusului SARS-CoV-2, dupa ce incidenta cumulata a ajuns la 7,46 cazuri la mia de locuitori.

Cum va fi aplicata carantina in municipiul Baia Mare. Lista masurilor anuntata de Institutia Prefectului Maramures

Prefectura Maramures anunta ca Ordinul Sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Secretar de Stat, Dr. Raed Arafat, a fost primit de catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta,cu.

MAE: Germania a redus perioada de carantina pentru cei care sosesc din zonele de risc, inclusiv din Romania, de la 14 la 10 zile

Autoritatile din Germania au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul tarii, in contextul pandemiei de Covid-19, in special cu privire la regimul de carantina in cazul persoanelor care sosesc din zone de risc, inclusiv din Romania, informeaza marti, intr-un comunicat, Ministerul Afacerilor Externe.

Statiile ITP, indisponibile pentru trei zile. Anuntul Registrului Auto Roman

Registrul Auto Roman a anuntat ca statiile ITP vor fi inchise timp de trei zile, de vineri, 13 noiembrie ora 14. 00) pana luni, 16 noiembrie ora 08. 00), pentru actualizarea sistemului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )