Libnet.ro
UNICEF

17:45

MAE: Germania a redus perioada de carantina pentru cei care sosesc din zonele de risc, inclusiv din Romania, de la 14 la 10 zile

Hotnews Hotnews,
 MAE: Germania a redus perioada de carantina pentru cei care sosesc din zonele de risc, inclusiv din Romania, de la 14 la 10 zile

Autoritatile din Germania au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul tarii, in contextul pandemiei de Covid-19, in special cu privire la regimul de carantina in cazul persoanelor care sosesc din zone de risc, inclusiv din Romania, informeaza marti, intr-un comunicat, Ministerul Afacerilor Externe. continuă pe Hotnews

MAE: Restrictii pentru cei care calatoresc in Cehia incepand din aceasta noapte

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca autoritatile cehe au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul Republicii Cehe pentru persoanele care sosesc din state considerate drept zone rosii inclusiv Romania). Masurile vor intra in vigoare luni, la ora 00:00.

BIDEN, LA DELAWARE: Voi lucra la fel de mult pentru cei care nu m-au votat ca si pentru cei care m-au ales

Candidatul democrat la functia de presedinte Joe Biden a multumit alegatorilor americani pentru ca i-au acordat o victorie convingatoare si s-a angajat sa refaca sufletul Americii si fie un presedinte care uneste, nu care divide in discursul pronuntat sambata seara la Wilmington, Delaware, dupa ce presa a anuntat in cursul zilei victoria sa in scrutinul prezidential din 3 noiembrie, informeaza Agerpres.

Restrictii pentru cei care vor sa ajunga in Cehia. Ce obligatii au acestia?

Intrarea in Cehia se va face dupa reguli noi ce intra in vigoare luni, 9 noiembrie, ora 0.

Germania a redus perioada de carantina la intrarea in tara, de la 14 la 10 zile

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat, marti, ca autoritatile germane au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul Republicii Federale Germania, in special cu privire la regimul de carantina in cazul persoanelor care sosesc din zone de risc, inclusiv din Romania.

MAE: Germania relaxeaza restrictiile de calatorie pentru romani. Perioada de carantina scade

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, incepand cu data de 8 noiembrie, restrictiile impuse cetatenilor romani care calatoresc in Germania se relaxeaza. Astfel, perioada de carantina obligatorie.

Germania reduce perioada de carantina

Perioada de carantina la intrarea in Germania a fost redusa de la 14 la 10 zile, informeaza Minister.

Anuntul pentru toti cei care stau la bloc. UE vrea sa se intample asta cu locuinta ta incalzita

Comisia Europeana a anuntat ca va propune introducerea unor standarde energetice minime pentru cladirile rezidentiale. Valul de renovari. Comisia Europeana va propune introducerea unor standarde energetice minime pentru cladirile rezidentiale Initiativa Valul de renovari a Comisiei Europene reprezinta o oportunitate istorica pentru a transforma stocul actual de cladiri vechi si cu pierderi mari intr-unul mai .

MAE: Test PCR obligatoriu pentru persoanele care ajung in Grecia

Miniterul Afacerilor Externe anunta ca au fost instituite noi masuri pentru intrarea in Grecia, de azi fiind obligatorie completarea formularului PLF Passenger Locator Form) cu 24 de ore inainte de calatorie, indiferent de tara de unde soseste o persoana.

Noi reguli pentru angajatorii care-si lasa angajatii sa lucreze de acasa: ghid complet al Ministerului Muncii

De luni, 9 noiembrie, Romania a intrat intr-o carantina partiala, iar angajatorii sunt indemnati sa permita munca de acasa acolo unde acest lucru e posibil. in acest context, Ministerul.

Camera Deputatilor a dat unda verde pentru ordonanta care acorda zile libere platite pentru parinti, in perioada suspendarii scolilor

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu unanimitate de voturi ordonanta care acorda zile libere pentru parinti in cazul in care se limiteaza sau suspenda activitatile didactice. De asemenea, de zilele libere vor putea beneficia si parintii ai caror copii sufera de o boala cronica, chiar daca nu sunt suspendate cursurile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )