Libnet.ro
UNICEF

01:05

Baia Sprie: Sapte victime in urma unui accident rutier

B1 B1,
Baia Sprie: Sapte victime in urma unui accident rutier

Sapte persoane au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc in Baia Sprie, la intersectia cu drumul spre Cavnic, arata adevarul. ro. La locul petrecerii accidentului au sosit echipele de prim. continuă pe B1

Sapte victime in urma unui accident rutier

Sapte persoane au fost ranite inurma unui grav accident de circulatie ce a avut loc azi dimineata, in Baia Sprie.

Uma Thurman a suferit mai multe fracturi in urma unui accident de calarie

Actrita americana Uma Thurman a suferit mai multe fracturi in urma unui accident de calarie, in timpul unei vacante pe insula St. Barts din Marea Caraibilor, informeaza revista New Musical Express, citata de News. ro.

Un roman a ramas fara doua degete in urma unui accident de munca in Catania

Un roman a suferit un accident de munca in provincia Catania. in timp ce taia ramurile unor copaci din curtea unei vile din Floridia, romanul s-a rabit cu motoferastraul pe care il.

VIDEO Accident rutier in Hunedoara: masina aruncata pe trotuar din impactul violent a ranit o femeie

Accident rutier in Hunedoara: trei oameni au fost raniti in impactul dintre doua masini, petrecut in seara de joi, pe Bulevardul Traian din Hunedoara. Una dintre victime este o femeie care se deplasa pe trotuar si a fost lovita de o masina proiectata in afara carosabilului, in urma impactului.

Sase masini, implicate intr-un accident rutier produs in Capitala de un sofer baut

Sase masini au fost implicate intr-un accident rutier produs in noaptea de luni spre marti pe Calea Grivitei din Capitala, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut control masinii. Doua persoane au ajuns la spital.

Traficul pe DN7, ingreunat in urma producerii unui accident (VIDEO)

Traficul pe Drumul National 7 este ingreunat din cauza unui accident, informeaza B1 TV. Adrian Creanga de la Centrul Infotrafic a declarat pentru B1 TV ca in accident au fost implicate doua tiruri si.

Accident rutier grav pe DN 7, provocat de un sofer imprudent. Barbatul a fost la un pas de moarte dupa o depasire ilegala

Un accident rutier grav s-a petrecut pe Drumul National 7, in zona localitatii Lesnic. Un sofer intrat pe contrasens a si a provocat o coliziune intre patru masini.

Accident grav in Mehedinti cu doua victime. Soferul unui tir a murit carbonizat

Doua persoane si-au pierdut viata intr-un grav accident de circulatie care a avut loc miercuri pe DN 6, pe raza localitatii Gura Vaii din Mehedinti.

Arad: Un accident rutier a lasat mai multe gospodarii fara electricitate (VIDEO)

A pierdut controlul volanului si a facut prapad. Este vorba despre soferul unui autoturism cu numere de Republica Moldova care a lovit un podet, a rupt un stalp de electricitate si s-a rasturnat in af.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )