Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un baiat de 11 ani si parintii sai au murit dupa ce au cazut intr-un crater vulcanic de langa Napoli

Hotnews Hotnews,
 Un baiat de 11 ani si parintii sai au murit dupa ce au cazut intr-un crater vulcanic de langa Napoli

Un baietel de 11 ani si parintii sai au murit dupa ce au cazut intr-un crater vulcanic de langa Napoli, noteaza The Guardian. Presa italiana scria ca baiatul a intrat intr-o zona interzisa de la Solfatara di Pozzuoli, unul dintre cei 40 de vulcani din zona Campi Flegrei de la vest de Napoli. continuă pe Hotnews

Accident groaznic. Un copil si parintii sai au murit dupa ce au cazut in craterul unui vulcan din Italia

Un baiat de 11 ani si parintii sai au murit dupa ce au cazut intr-un crater alvulcanului Solfatara,din apropiere de Napoli, Italia, scrie BBC News. Tragedia a avut loc dupa ce copilul a.

TRAGEDIE! Un copil si parintii sai au murit in timp ce vizitau un crater vulcanic de langa Napoli

Incident tragic langa Napoli! Trei persoane au murit in timp ce vizitau o zona vulcanica. O familie, parintii si cei doi copiii, se afla in excursie la Solfatara di Pozzuoli, un crater.

VIDEO in Ucraina au loc cele mai ample manevre militare din ultimii 11 ani, menite sa decurajeze Rusia. Participa 2500 de militari din 15 tari, inclusiv Romania

Manevre la care participa militari din 15 tari NATO si partenere, inclusiv din Statele Unite si din Romania, au inceput luni in Ucraina, in acelasi moment in care Rusia se pregateste sa efectueze propriile exercitii la granitele NATO si ale Uniunii Europene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )