Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO in Ucraina au loc cele mai ample manevre militare din ultimii 11 ani, menite sa decurajeze Rusia. Participa 2500 de militari din 15 tari, inclusiv Romania

România Liberă România Liberă,
VIDEO in Ucraina au loc cele mai ample manevre militare din ultimii 11 ani, menite sa decurajeze Rusia. Participa 2500 de militari din 15 tari, inclusiv Romania

Manevre la care participa militari din 15 tari NATO si partenere, inclusiv din Statele Unite si din Romania, au inceput luni in Ucraina, in acelasi moment in care Rusia se pregateste sa efectueze propriile exercitii la granitele NATO si ale Uniunii Europene. continuă pe România Liberă

Suedia se pregateste pentru ample exercitii militare, in raspuns la actiunile similare ale Rusiei

Suedia va demara luni cele mai ample exercitii militare din ultimii 23 de ani, exercitii la care va participa si un larg contingent de trupe americane, si care reprezinta un raspuns la intensificarea amenintarii reprezentate de catre Rusia.

Tinerii sub 24 de ani au cele mai mari asteptari salariale raportat la cat primesc de fapt (studiu eJobs)

Firmele de constructii intampina pretentii salariale dintre cele mai mari din partea candidatilor la joburi, in Romania, sustine site-ul de recrutare eJobs, care a facut un studiu oline in acest sens.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata de pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intins pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intinsa pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

Coreea de Nord ameninta: SUA va suporta ,, cele mai mari suferinte si dureri din istorie

Coreea de Nord a avertizat SUA ca le vor provoca cele mai mari suferinte si durere daca vor persista in dorinta lor ca ONU sa inaspreasca sanctiunile impotriva sa, dupa al.

Adevaruri ascunse. Care sunt cele mai empatice zodii

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3,care sunt cele mai empatice zodii. Fecioarele sunt empatice, pentru ca au un.

Care sunt cele mai cautate destinatii de toamna

Barcelona, Madrid si Londra se numara printre cele mai cautate destinatii de toamna pentru vacantele scurte, care includ si sfarsitul de saptamana. insa agentiile de turism au oferte si.

Peste 24.400 de locuri de munca vacante la nivel national. In ce judete sunt cele mai multe slujbe si care sunt calificarile cautate

Peste 24. 400 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Sibiu, in timp ce Bacau, Suceava si Mehedinti sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), citate de News. ro.

Hollywood a inregistrat cele mai mici incasari din ultimii 20 de ani

Hollywood nu mai reuseste sa atinga performantele de alta data din punct de vedere financiar. incasarile de anul acesta al cinematografelor din Statele Unite au fost cele mai mici din ultimii 20 de an.

MESAJE SF. MARIA. Cele mai calde MESAJE de SFANTA MARIA pentru prieteni, parinti si iubite

9 septembrie e sarbatoare mare in calendarul crestin-ortodox. E momentul sa trimiti celor dragi, fie ca e vorba de prieteni, iubite, iubiti, familie, cele mai inspirate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )