Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un baiat de 14 ani, in stare grava dupa ce a furat un autoturism si s-a rasturnat cu el

Antena3 Antena3,
Un baiat de 14 ani, in stare grava dupa ce a furat un autoturism si s-a rasturnat cu el

Un baiat in varsta de 14 ani a fost grav ranit, joi seara, dupa ce a furat un autoturism si s-a rasturnat cu el pe un dig, la limita dintre localitatile valcene Orlesti si Ionesti. Reprezentantii. continuă pe Antena3

Cine este adolescentul de 14 ani carecandideaza pentru postul de guvernator al unui stat american - VIDEO

Ethan Sonnebourn, in varsta de 14 ani, candideaza la postul de guvernator in statul american Vermont. Profitand ca nu exista o limita de varsta pentru cea mai inalta functie de stat din Vermont, Ethan.

VIDEO Candidatul neobisnuit. La 14 ani, Ethan Sonneborn este in cursa pentru un post de guvernator

La 14 ani, Ethan Sonneborn nu este interesat de jocuri, fete sau retele de socializare, asa cum sunt alti adolescenti de varsta lui. Ambitios din fire, candideaza la postul de guvernator in statul sau natal, Vermont.

VIDEO Candidatul neobisnuit din Statele Unite. La 14 ani, Ethan Sonneborn este in cursa pentru un post de guvernator

La 14 ani, Ethan Sonneborn nu este interesat de jocuri, fete sau retele de socializare, asa cum sunt alti adolescenti de varsta lui. Ambitios din fire, candideaza la postul de guvernator in statul sau natal, Vermont.

Un roman diagnosticat cu virusul West Nile, in stare grava la spital

Un barbat de 76 de ani este internat in stare grava la Spitalul Judetean din Sfantu Gheorghe, fiind diagnosticat cu West Nile, a declarat, joi, managerul institutiei, Andras Nagy Robert. Potrivit.

Aretha Franklin a fost internata in stare grava. Cantareata si-ar fi luat adio de la familie

Aretha Franklin a fost internata in stare grava la spital, in Detroit. Artista, in varsta de 76 de ani, si-ar fi luat la revedere de la familie. Aretha a fost diagnosticata cu cancer in 2010, dar a continuat.

Au fost prinsi hackerii care au spart site-ul PSD: sunt doi adolescenti, iar cel mai mic are 14 ani

Procurorii DIICOT Ploiesti au anuntat ca au identificat doi tineri cu varste sub 18 ani care ar fi spart mai multe site-uri, printre care si site-ul PSD.

TRAGEDIA care zguduie lumea! S-a intamplat dupa o BATAIE generala pe teren, la un meci de fotbal! Sunt mai multe victime in stare grava!

O bataie generala a fost declansata pe teren la meciul de fotbal feminin Universitario Libertad, de saptamana trecuta, in Argentina. in urma incidentului, patru jucatoare au ajuns la.

Aretha Franklin, internata in stare grava in spital. Familia si prietenii isi iau adio de la artista

Cunoscuta cantareata americana Aretha Franklin, in varsta de 76 de ani, a fost internata in spital zilele trecute, iar starea ei este foarte grava, potrivit presei internationale.

Accident grav de circulatie la Galati. Un sofer beat a intrat intr-un grup de copii, ranind cinci micuti, dintre care trei sunt in stare grava

Autorul accidentului rutier este un sofer de 41 de ani, care este cercetat acum pentru conducere sub influenta alcoolului si vatamare corporala din culpa. Conducatorul auto avea o alcoolemie de 0,99 grame la mie, dar a dat vina pe o defectiune tehnica la masina pentru a justifica producerea evenimentului rutier.

Metoda Lover Boy, din nou la moda in Vrancea. Un tanar a fost arestat dupa ce a exploatat sexual o copila de 14 ani

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vrancea si procurorii D. Vrancea au efectuat, luni, 13 august, doua perchezitii domiciliare in orasul Marasesti, la locuintele unor persoane banuite de savarsirea infractiunii de trafic de minori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )