Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un baiat in varsta de 13 ani din Tecuci este cautat de parinti. Copilul a disparut din Ploiesti, unde se afla in vizita la rude

Adevărul Adevărul,
Un baiat in varsta de 13 ani din Tecuci este cautat de parinti. Copilul a disparut din Ploiesti, unde se afla in vizita la rude

Un copil in varsta de 13 ani, venit in rude la Ploiesti, este cautat de politie, dupa ce familia a anuntat ca baiatul a disparut de acasa de sambata seara. continuă pe Adevărul

Sofer cautat de Politie dupa ce a ucis o femeie cu masina si a fugit de la locul accidentului

Un barbat de 45 de ani, din Voluntari, este cautat de politistii din Dambovita, dupa ce vineri seara a provocat un accident de circulatie pe DN 61, in urma caruia o femeie de 71 de ani a murit.

Episcopul Eparhiei Reformate de Ardeal: Situatia maghiarilor din Transilvania este similara celei a copiilor cu parinti divortati Copilul, aflat de 100 de ani in grija tatalui, a primit mereu raspunsul nu se poate

Episcopul Eparhiei Reformate de Ardeal, Bela Kato, crede ca situatia maghiarilor din Transilvania este similara celei a copiilor cu parinti divortati. Soarta copilului - care se afla de o suta de ani in grija tatalui - a fost una vitrega, deoarece la fiecare rugaminte a primit raspunsul: nu se poate, nu este voie, a spus Bela Kato intr-un interviu pentru cotidianul transilvanean de limba maghiara Kronika, citat de MTI.

Barbat retinut de politisti dupa ce ar fi pipait o fetita de 13 ani. Cum a ajuns copila la el in masina

Un barbat din comuna argeseana Cicanesti, suspectat ca i-a facut avansuri sexuale unei minore in varsta de 13 ani pe care o luase cu masina, a fost retinut vineri de politisti. Potrivit.

Fata de 13 ani acuza dureri teribile de burta. S-a dus cu parintii la spital pentru un control si medicii au consultat-o pe loc. Au ramas fara cuvinte cand au aflat ce patise micuta. Parintii au fost arestati imediat

Caz socant in Spania, dupa ce o fetita de 13 ani a fost abuzata sexual chiar de tatal ei, care chiar a ramas insarcinata cu acesta. Politia spaniola l-a arestat pe loc pe barbatul in varsta de 40 de.

Nu-si putea permite un cadou de ziua fiicei sale, dar darul barbatului pentru adolescenta de 13 ani o va marca pe viata

Nu-si putea permite un cadou de ziua fiicei sale, insa ceea ce s-a gandit barbatul ca ar putea sa-i ofere adolescentei care implinea 13 ani este de-a dreptul socant. Barbatul de 32 de ani si-a violat.

Urmarire ca-n filme in Oradea. Un baiat de 15 ani, baut, a furat o masina si a intrat intr-un politist

Un politist de 30 de ani din Oradea a fost ranit grav in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a fost lovit de o masina furata. Soferul era un un baiat baut de 15 ani. Potrivit Politiei Bihor, in.

Tanara de 18 ani din Alba, gasita de propria mama spanzurata de un copac. Care ar fi posibilul motiv al sinuciderii

O tanara in varsta de 18 ani din comuna Stremt, judetul Alba, a fost gasita duminica dimineata, de catre mama acesteia, spanzurata de un copac in gradina casei.

Eleva de 13 ani arestata in SUA, dupa ce si-a indreptat spre colegi degetele imitand un pistol

O eleva de scoala generala din statul american Kansasa fost arestata si pusa sub acuzare dupa ce ar fi amenintat patru colegi de clasa. Fata a fost raportata printr-o aplicatie anti-bullying a scolii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )