Libnet.ro
UNICEF

05:45

Baiatul de 14 ani batut crunt de trei adolescenti a povestit trauma pe care a trait-o: Am fost agresat 10 minute, apoi am reusit sa fug (VIDEO)

B1 B1,
Baiatul de 14 ani batut crunt de trei adolescenti a povestit trauma pe care a trait-o: Am fost agresat 10 minute, apoi am reusit sa fug (VIDEO)

Adolescentul de 14 ani, care a fostbatut crunt de trei adolescenti din Targu-Jiu pe 8 septembrie, a povestit trauma prin care a trecut. Crescut doar de bunici, baiatul recunoaste ca i-a fost teama sa. continuă pe B1

Adolescenti retinuti pentru agresarea unui baiat de 14 ani. Victima, pedepsita pentru ca ar fi jignit o fataVIDEO

Cei trei agresori ai baiatului de 14 ani au fost retinuti, ieri, de politistii gorjeni pentru 24 de ore. Doi dintre ei sunt minori, printre care si o adolescenta, iar cel de-al treilea bataus are varsta de 18 ani, desi in momentul comiterii faptei nu implinise varsta majoratului.

Video. Scene violente in Targu Jiu. O noua bataie intre adolescenti socheaza din nou. Baiat de 14 ani, umilit si lovit cu pumnii de alti tineri

Scenele dramatice de bullying din Targu Jiu apar din nou, parca trase la indigo, de aceasta data victima fiind un tanar de 14 ani. in videoclipul postat pe Facebook de catre Stop Bully Romania se vede cum adolescentul, vizibil mai mic decat agresori, este obligat sa-si ceara scuze, este injurat, umilit si batut cu pumnii.

Rusia. Un activist din organizatia lui Navalnii, batut crunt de necunoscuti la Celiabinsk, inaintea alegerilor locale

Un activist din organizatia opozantului rus Aleksei Navalnii, Aleksei Baraboskin, a fost batut crunt de catre necunoscuti, miercuri seara, in orasul Celiabinsk, cu cateva zile inainte de alegeri in regiunea cu acelasi nume, a anuntat echipa sa, relateaza AFP.

Scandal urias cu bate in Capitala. Barbat batut crunt, dupa ce s-a luat la cearta cu o femeie

Scandal monstru in Bucuresti. Un barbat a fost batut crunt de doi frati, dupa ce s-a luat la cearta cu o femeie din cauza copiilor.

Tatal fetei de 14 ani care a ajuns in arest dupa ce a agresat mai multe minore: Ma duc eu in locul ei VIDEO

Tatal fetei de 14 ani, din municipiul Targu Jiu, care a fost retinuta pentru 24 de ore pentru ca a batut alte minore, considera ca politistii au facut o greseala, deoarece fiica lui este inca un copil si va fi afectata pe viitor. Acesta spune ca a discutat cu diriginta pentru a fi mutata la o alta scoala.

O fata de 14 ani a fost spanzurata de maini de tatal sau drept pedeapsa, in Covasna

O fata de 14 ani din judetul Covasna a fost pedepsita extrem de crud de la tatal sau pentru ca nu ar fi avut suficienta grija de fratii mai mici in timp ce el si mama ei se aflau la munca in strainatate. Acum, tatal copilei a fost trimis in judecata pentru lipsire de libertate in mod ilegal si violenta in familie.

Santaj sexual cu fotografii deocheate ale unei minore de 14 ani. Ce suma a cerut santajistul ca sa nu publice pozele

Povestea sordida incheiata cu santaj sexual a inceput dupa ce victima infractiunii l-a cunoscut pe retelele de socializare pe un tanar de 19 ani, despre care a crezut ca ii va deveni prieten, fiind de acord sa ii trimita cateva fotografii deocheate cu e.

Kevin Spacey, dat in judecata pentru ca ar fi agresat sexual, in anii 80, doi baieti de 14 ani

Doi barbati l-au dat in judecata pe Kevin Spacey sustinand ca au fost agresati sexual de actor pe cand aveau varsta de 14 ani, in anii 1980, informeaza Variety.

Tanar retinut dupa ce a santajat o fata de 14 ani

Un baiat de 19 ani a fost retinut dupa ce a santajat o fata de 14 ani cu poze compromitatoare. Fata ii trimisese fotografii cu ea in ipotaze intime, apoi tanarul a inceput sa o santajeze contra.

Tanar retinut dupa ce a santajat o fata de 14 ani

Un baiat de 19 ani a fost retinut dupa ce a santajat o fata de 14 ani cu poze compromitatoare. Fata ii trimisese fotografii cu ea in ipotaze intime, apoi tanarul a inceput sa o santajeze contra.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )