Libnet.ro
UNICEF

17:45

Baiatul unui fost director din Craiova, ucis cu bestialitate. Presupusul criminal este consilier juridic in cadrul Termo: A fost injunghiat de patru ori

Adevărul Adevărul,
Baiatul unui fost director din Craiova, ucis cu bestialitate. Presupusul criminal este consilier juridic in cadrul Termo: A fost injunghiat de patru ori

Un barbat in varsta de 42 de ani din Craiova a fost ucis cu bestialitate si aruncat in Jiu, in comuna doljeana Malu Mare. Presupusul criminal este consilier juridic in cadrul Termo, societate aflata in subordinea Primariei. continuă pe Adevărul

Ucis cu bestialitate. Angajat al Termo Craiova, omorat de un prieten, cu patru lovituri de cutit. Presupusul criminal este consilier juridic in cadrul societatii

Un barbat in varsta de 42 de ani din Craiova a fost ucis cu bestialitate si aruncat in Jiu, in comuna doljeana Malu Mare. Presupusul criminal este consilier juridic in cadrul Termo, societate aflata in subordinea Primariei.

Ucis cu bestialitate. Angajat al Termo Craiova, omorat de un prieten, cu patru lovituri de cutit

Un barbat in varsta de 42 de ani din Craiova a fost ucis cu bestialitate si aruncat in Jiu, in comuna doljeana Malu Mare. Presupusul criminal este consilier juridic in cadrul Termo, societate aflata in subordinea Primariei.

Ucis cu bestialitate. Angajat al CET Craiova, omorat de un prieten, cu patru lovituri de cutit. Presupusul criminal este consilier juridic in cadrul societatii

Un barbat in varsta de 42 de ani din Craiova a fost ucis cu bestialitate si aruncat in Jiu, in comuna doljeana Malu Mare. Presupusul criminal este consilier juridic in cadrul CET.

Nou dosar pentru firma controlata de Dragnea. DNA a pus sechestru pe bunurile unui fost director Tel Drum

DNA a deschis un nou dosar care vizeaza firma Tel Drum. Procurorii suspecteaza ca au fost obtinute ilegal fonduri europene pentru cumpararea unei statii de asfaltare. Gheorghe Corbeanca, avocatul lui Florea.

Un nou dosar pentru Tel Drum: DNA a pus sechestru pe bunurile unui fost director

DNA a deschis un nou dosar care are in centru firma Tel Drum, apropiata de Liviu Dragnea. DNA suspecteaza obtinerea ilegala de fonduri europene pentru cumpararea unei statii de asfaltare, anunta News. ro, care il citeaza pe avocatul unuia dintre suspecti.

O masina a intrat intr-o zona pietonala a unui centru comercial din Sydney. Cinci persoane au fost ranite - VIDEO

Cinci persoane, intre care un bebelus in carucior, au fost ranite sambata, dupa ce o masina a intrat in plin intr-o zona pietonala a unui centru comercial din partea de nord a.

Game of Thrones: episodul 6 a fost difuzat din greseala chiar de HBO si a ajuns pe internet

HBO pare sa nu mai scape de probleme in ultima vreme, iar cea mai noua o reprezinta faptul ca episodul 6 din Game of Thrones a fost difuzat din greseala. Conform unor discutii de pe reddit, episodul 6 din noul sezon Game of Thrones a fost difuzat din greseala de catre HBO Nordic, in Spania.

De ce a fost arestat din nou Beny Steinmetz. Simandou, culisele unei afaceri de o mie de miliarde

Miliardarul israelian Beny Steinmetz a fost arestat din nou prima oara in decembrie anul trecut) in Israel, impreuna cu alti oameni de afaceri, in cadrul unei anchete internationale privind prezumtive fapte de coruptie si spalare de bani.

ANAF a constatat o gaura de peste 2,2 milioane de lei la Primaria Targu Jiu pentru iluminatul ornamental. Banii s-au dus in contul firmei familiei unui fost deputat PNL

Agentia Nationala de Admninistrare Fiscala ANAF), prin Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Craiova, a constat o gaura de peste 2,2 milioane de lei la Primaria municipiului Targu Jiu cu privire la mai multe contracte pentru iluminatul ornamental din iarna 2010-2011.

Nunta anului in showbiz. Vica Blochina se marita cu fiul unui fost presedinte

Fosta amanta a lui Victor Piturca, Vica Blochina, a anuntat pe Facebook ca a fost ceruta in casatorie de Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Moldovei, cel care e trimis in judecata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )