Libnet.ro
UNICEF

09:30

Baie de multime esuata pentru Klaus Iohannis. Cum a fost surprins presedintele pe strazile din Cluj

Antena3 Antena3,
Baie de multime esuata pentru Klaus Iohannis. Cum a fost surprins presedintele pe strazile din Cluj

Presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu Partidul National Liberal s-a aflat la o plimbare prin centrul Clujului. Acesta nu a avut parte de baia de multime sperata, oamenii aratand neinteres pentru prezenta. continuă pe Antena3

Carmen Dan, replica dura pentru Klaus Iohannis in scandalul Topoloveni: Acuza fara sa aiba informatii! Este foarte grav

Ministrul Carmen Dan ii raspunde dur lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a spus ca incidentul de la Topoloveni, cand mai multi protestatari pasnici au fost ridicatid e jandarmi, arata Romania lui.

Ce modificari aduce Legea Referendumului pentru Justitie, contestata de Klaus Iohannis

Referendumul pentru Justitie a starnit controverse in randul politicienilor din Romania. in timp ce unii au fost incantati de initiativa presedintelui Klaus Iohannis, altii au declarat ca sunt impotriva, iar printre ei s-a numarat si liderul PSD, Liviu Dragnea. Autoritatea Electorala Permanenta a initiat un proiect de OUG care prevedea modificari la Legea Referendumului. Acesta [] .

Klaus Iohannis, mesaj catre romani inainte de Referendum

Klaus Iohannis a transmis un mesaj romanilor, inainte de referendumul de pe 26 mai. Presedintele cheama lumea la vot spunand ca acesta a fost convocat pentru o justitie dreapta in Romania si pentru o buna.

Atac fara precedent la adresa presedintelul Klaus Iohannis, din partea unui fost lider liberal

Atac fara precedent la adresa presedintelul Klaus Iohannis, din partea unui fost lider liberal. Aristotel Cancescu ii atrage atentia lui Iohannis ca a ajuns in functie sprjinit de oameni pe care acum ii.

Klaus Iohannis, reactie dupa ce mai multi romani au fost raniti intr-un atac in Afganistan: Le datoram intreaga noastra recunostinta

Klaus Iohannis, a avut o prima reactie in urma atacului care a avut loc in Afganistan, soldat cu ranirea a cinci militari romani. Sunt alaturi de militarii nostri raniti astazi, in Afganistan, in timp.

KLAUS IOHANNIS: Eu vreau votul romanilor care isi doresc o justitie dreapta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la lansarea cartii sale la Cluj, ca el vrea votul romanilor care vor demonstra ca isi doresc o justitie dreapta, ca isi doresc o guvernare buna pentru Romania, si isi doresc sa plece PSD.

Klaus Iohannis, despre incidentul de la Topoloveni: Acolo s-a vazut Romania lui Dragnea. Nici macar comunistii nu si-au permis asa ceva

Klaus Iohannis califica drept comunist incidentuld e la Topoloveni, unde cativa cetateni cemanifestau pasnic impotriva lui Liviu Dragnea au fost saltati de jandarmi. Stiti unde s-a vazut cel mai b.

Klaus Iohannis, ultimul mesaj dinaintea voturilor de duminica: Votati pentru o justitie dreapta in Romania VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis vineri un mesaj cu ocazia alegerilor europarlamentare si a referendumului national care vor avea loc duminica, 26 mai. Seful statului i-a indemnat pe oameni sa iasa la vot pentru o Romanie prospera si sigura.

Klaus Iohannis, ultimul mesaj dinaintea voturilor de duminica

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis vineri un mesaj cu ocazia alegerilor europarlamentare si a referendumului national care vor avea loc duminica, 26 mai. Seful statului i-a indemnat pe oameni sa iasa la vot pentru o Romanie prospera si sigura.

Klaus Iohannis ataca la CCR Legea nr. 7/2006 privind statutul functionarului public parlamentar

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, catre Curtea ConstitutionalaCCR) o sesizare de neconstitutionalitate ce vizeazaLegea pentru completarea art. 10 din Legea nr. 7/2006 privind statutul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )