Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis, reactie dupa ce mai multi romani au fost raniti intr-un atac in Afganistan: Le datoram intreaga noastra recunostinta

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, reactie dupa ce mai multi romani au fost raniti intr-un atac in Afganistan: Le datoram intreaga noastra recunostinta

Klaus Iohannis, a avut o prima reactie in urma atacului care a avut loc in Afganistan, soldat cu ranirea a cinci militari romani. Sunt alaturi de militarii nostri raniti astazi, in Afganistan, in timp. continuă pe Antena3

Boala care ucide de trei ori mai multi romani decat cancerul. Ai mare grija!

Mortalitatea prin boli cardiovasculare este de trei ori mai mare decat cea prin cancer, printre romani, a declarat presedintele Societatii Romane de Cardiologie, Dragos Vinereanu, in cadrul unei conferinte de pr.

Utile: Boala care afecteaza din ce in ce mai multi romani; Atentie mare cand culegeti ciupercile de padure! Orice greseala poate fi fatala; Anaplasmoza boala mai putin cunoscuta, cauzata de muscatura de capusa

Ce este bine sa mananci si ce nu atunci cand alaptezi. Stai departe de conserve, deoarece contin. Ce trebuie sa stim despre uleiul de masline extravirgin. Cercetatorii sustin ca.

Iohannis: Sunt alaturi de militarii nostri raniti in Afganistan. Le datoram intreaga noastra recunostinta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ca este alaturi de militarii romani raniti in Afganistan, iaracestia primesc cele mai bune ingrijiri medicale. Sunt alaturi de militarii nostri.

Klaus Iohannis: La multi ani Partidului National Liberal, cel mai vechi si cel mai bun partid din Romania/ PNL a fost un sprijin de nadejde pentru mine si pentru romani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, vineri seara, la evenimentul in care PNL a sarbatorit 144 de ani de la infiintare si, cu aceasta ocazie, a transmis un mesaj formatiunii pe care a numit-o cea mai.

Prima reactie din CNA dupa atacul lui Klaus Iohannis: Presedintele minte!

Klaus Iohannis face CNA-ul obraznic. Presedintele a lansat atacuri fara precedent la adresa CNA, miercuri, cand a mai spus ca Liviu Dragnea este cel care da ordinele in Consiliu. Radu Herjeu, membru.

Dragnea, prima reactie dupa acuzatiile lui Iohannis: Se scalda in ridicol si in penibil

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, ca partidul sau nu a boicotat niciun referendum, iar el nu a fost condamnat pentru fraude la referendum, sustinand ca presedintele Klaus Iohannis se scalda.

Carmen Dan, replica dura pentru Klaus Iohannis in scandalul Topoloveni: Acuza fara sa aiba informatii! Este foarte grav

Ministrul Carmen Dan ii raspunde dur lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a spus ca incidentul de la Topoloveni, cand mai multi protestatari pasnici au fost ridicatid e jandarmi, arata Romania lui.

Klaus Iohannis, mesaj catre romani inainte de Referendum

Klaus Iohannis a transmis un mesaj romanilor, inainte de referendumul de pe 26 mai. Presedintele cheama lumea la vot spunand ca acesta a fost convocat pentru o justitie dreapta in Romania si pentru o buna.

Klaus Iohannis: Am trimis la CNA un videoclip in care ii incurajez pe romani sa participe la referendum, nu le sugerez raspunsul. Mi-au spus ca este reclama electorala. Ce obraznicie din partea CNA! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat miercuri pe romani sa mearga la urne pe 26 mai si sa voteze la referendum. intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, seful statului a atacat PSD, sustinand.

Klaus Iohannis: Cred ca referendumul va trece. Romani, nu irositi dreptul la vot. Mergeti si votati! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca in opinia sa, referendumul din 26 mai va fi validat. intrebat de reporteri cine va deconta un eventual esec al referendumului, seful statului a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )