Libnet.ro
UNICEF

18:31

Un baietel de 10 luni din Mehedinti, nevaccinat, a murit din cauza rujeolei

Hotnews Hotnews,
 Un baietel de 10 luni din Mehedinti, nevaccinat, a murit din cauza rujeolei

Un baietel de 10 luni din judetul Mehedinti, nevaccinat, a murit din cauza rujeolei, acesta fiind, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT), cel de-al 63-lea deces. continuă pe Hotnews

Un baietel de zece luni din Mehedinti a murit din cauza rujeolei, acesta fiind al 63-lea deces inregistrat

Un baietel in varsta de zece luni din judetul Mehedinti a murit din cauza rujeolei, boala fiind confimata prin legatura epidemiologica. Astfel, numarul total de cazuri de rujeola raportate in Romania este 16. 627, din care 63 de decese.

Radu Mazare, condamnat la 9 ani si 10 luni ani de inchisoare in dosarul Polaris. Sentinta nu e definitiva

Radu Mazare a fost condamnat vineri la 9 ani si 10 luni ani de inchisoare de Curtea Suprema in dosarul Polaris. Sentinata, care a venit dupa trei luni de amanari, nu este definitiva, putand fi atacata in apel la un complet de 5 judecatori.

IN DOSARUL POLARIS: Radu Mazare, condamnat la 9 ani si 10 luni de inchisoare

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost condamnat, astazi, la 9 ani si 10 luni de inchisoare, in dosarul Polaris, decizia nefiind insa definitiva.

Radu Mazare, condamnat la 9 ani si 10 luni de inchisoare in dosarul Polaris

Radu Mazare a fost condamnat vineri la 9 ani si 10 luni de inchisoare de Instanta Suprema in dosarul Polaris. Sentinta nu e definitiva si poate fi atacata cu recurs. La ultimul termen din proces,.

Eugen e din Mehedinti si s-a dus in piata sa vanda miei. Castigase undeva la 6.000 de lei si plecase acasa printr-un camp, cand a auzit ceva. Barbatul a ajuns in coma la spital. E incredibil ce s-a intamplat

Un barbat in varsta de 38 de ani din satul Oprisor judetul Mehedinti) a fost adus in coma la Spitalul Judetean din Timisoara dupa ce a fost batut cu bestialitate de cunoscuti. Un severinean a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )