Libnet.ro
UNICEF

16:15

Un baietel de numai 9 ani l-a provocat pe Donald Trump: daca reuseste sa tina o dieta vegana in luna ianuarie, va dona 1 milion de dolari veteranilor din SUA

Antena3 Antena3,
Un baietel de numai 9 ani l-a provocat pe Donald Trump: daca reuseste sa tina o dieta vegana in luna ianuarie, va dona 1 milion de dolari veteranilor din SUA

Un copil de numai 9 ani vrea sa faca o intelegere cu Donald Trump: daca presedinteleva renunta la carne in ianuarie, va dona 1 milion de dolari veteranilor americani. Bineinteles, banii nu vor veni din partea lui, ci din partea organizatiei non-profit pe care o reprezinta, Million Dollar Vegan. continuă pe Antena3

Donald Trump a fost sters de televiziunea canadiana din filmul Singur acasa 2: Cum a reactionat liderul de la Casa Alba (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump s-a vazut eliminat din distributia celebrului film Singur acasa: Pierdut in New York. Controversata decizie i-a apartinut postului national canadian CBC, care a dispus.

Germanii il considera pe Donald Trump mai periculos decat Vladimir Putin, Kim Jong Un si Xi Jinping (sondaj)

Presedintele american Donald Trump este considerat de germani mai periculos decat omologii sai rus Vladimir Putin, nord-coreean Kim Jong Un si chinez Xi Jinping, dar si decat liderul suprem iranian Ali Khamenei, indica un sondaj de opinie realizat de YouGov si publicat miercuri de agentia germana DPA.

Donald Trump i-a luat cadou primei-doamne o felicitare foarte frumoasa

Presedintele american Donald Trump i-a luat cadou sotiei sale Melania o felicitare foarte frumoasa, relateaza The Huffington Post.

Donald Trump considera ca situatia sa politica este foarte buna, intrucat va fi salvat de Senat

Donald Trump, presedintele SUA, a declarat marti ca este intr-o pozitie foarte buna inaintea procesului din Senat privind demiterea, afirmand ca politicienii democrati l-au tratat foarte incorect, dar va fi sustinut de liderii republicani, informeaza Mediafax citand agentia Bloomberg.

Donald Trump, asemanat cu Don Quijote, dupa tirada impotriva morilor de vant:nu inteleg energia eoliana

Utilizatorii Twitter l-au asemanat pe Donald Trump cu celebrul personaj Don Quijote al lui Cervantes dupa ce, sambata, la o conferinta a studentilor, presedintele american a spus ca nu intelege energia eoliana: cei doi ar impartasi aceeasi frica irationala de morile de vant ca de niste dusmani imaginari, relateaza Newsweek.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )