Libnet.ro
UNICEF

08:45

Baietii de la Blue revin in atentia fanilor cu videoclipul piesei Break My Heart!

Devorator Monden Devorator Monden,
Baietii de la Blue revin in atentia fanilor cu videoclipul piesei Break My Heart!

Antony, Duncan, Lee si Simon au colaborat pentru realizarea acestui clip cu dansatoarea Immodesty Blaize, fapt care aduce un touch burlesque. Membrii formatiei chiar au declarat de curand ca videoclipul este unul neobisnuit pentru ei. Umbrele, culorile si luminile sunt folosite intr-un mod artistic in acest videoclip. In cadrele in care apar membrii formatiei, pe . continuă pe Devorator Monden

Arctic Monkeys au lansat videoclipul piesei Whyd You Only Call Me When Youre High?!

Formatia britanica este pregatita sa revina in atentia publicului cu un nou album, intitulat AM, care va fi lansat pe noua septembrie. Intre timp insa avem parte de videoclipul celui de-al treilea single extras de pe viitorul album, intitulat Whyd You Only Call Me When Youre High?. Inainte de acest single, baietii au promovat alte .

Zendaya ne incanta cu videoclipul piesei Replay!

Vedeta Disney este gata sa revina in atentia fanilor, insa de aceasta data nu cu un nou rol ci cu primul sau album. Dupa ce a lansat diferite piese pentru coloana sonora a unor pelicule realizate de Disney si pentru serialul Shake It Up, iata ca Zendaya Coleman isi lanseaza primul sau single, Replay, care .

HOT! Mike Diamondz lanseaza videoclipul piesei Et Patati Et Patata

Femei sexy care te insotesc continuu, un secret bine-pastrat si aventuri periculoase acestea sunt ingredientele celui mai hot videoclip al verii: Et Patati Et Patata. Mike Diamondz revine in atentia noastra cu videoclipul unei piese care face deja furori in Franta, Spania si Italia: Et Patati, Et Patata. Artistul ne canta despre iubire si .

CNBLUE ne incanta cu videoclipul piesei One More Time!

Noul single este cel de-al patrulea extras de pe viitorul album al baietilor, intitulat What Turns You On?. Videoclipul piesei One More Time a fost lansat online pe 13 august pe contul de Youtube al casei de discuri Warner Music Japan. What Turns You On? este cel de-al doilea album oficial din cariera formatiei CNBLUE, .

Mike Posner a lansat videoclipul piesei The Way It Used To Be!

Dupa o buna perioada in care nu am mai auzit nimic de el, artistul american revine si lanseaza videoclipul celui mai nou single al sau, intitulat The Way It Used To Be. Acest single este primul extras de pe cel de-al doilea album al cantaretului, Pages, care urmeaza a fi lansat in decursul acestui an.

Eric Saade canta cu emotie in videoclipul piesei Forgive Me!

Indragitul artist suedez isi bucura fanii prin lansarea unui nou videoclip, cel al single-ului Forgive Me. Piesa este cel de-al doilea single extras de pe albumul cu acelasi nume care urmeaza a fi lansat pe 28 august. Videoclipul il prezinta pe Eric Saade cum priveste din umbra desfasurarea unei relatii dintre doi indragostiti fiind surprinse .

Eliza Doolittle revine cu un nou album si videoclipul piesei Waste Of Time!

Simpatica artista britanica a dezvaluit noi detalii despre viitorul sau material, intitulat In Your Hands, care va fi lansat pe 14 octombrie sub aripa casei de discuri Parlophone Records. In acelasi timp, Eliza Doolittle ne ofera si videoclipul celui de-al doilea single extras de pe album, Waste Of Time. Artista mizeaza pe simplitate in noul .

Kang Seung Yoon a lansat videoclipul piesei Stealer!

Tanarul cantaret sud-coreean si-a surprins fanii lansand pe neasteptate videoclipul celui mai nou single al sau. Acest lucru a fost decis de catre casa de discuri a artistului, YG Entertainment. Conform declaratiilor reprezentantilor casei de discuri, lansarea clipului era deja programata insa acest lucru s-a facut dintr-odata pentru a nu-l perturba pe cantaret din activitatile .

Enrique Iglesias a lansat un teaser pentru videoclipul piesei Turn The Night Up!

Cantaretul spaniol pastreaza in acest nou single stilul dance abordat pe ultimul sau material, intitulat Euphoria, insa adauga un sound electro puternic. Turn The Night Up este confirmat ca prim single extras de pe viitorul album al lui Enrique, al 10-lea din cariera si al doilea bilingv per total. Piesa, compusa de catre artist insusi .

Kelly Clarkson omagiaza nuntile in videoclipul piesei Tie It Up!

Noul single al artistei a fost compus de catre Ashley Arrison, Shane McAnally si Josh Osborne si este considerat a fi primul single extras de pe viitorul album al artistei. Tie It Up se evidentiaza prin faptul ca este o piesa in stil country, asa ca nu este de mirare ca au aparut zvonuri conform .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )