Libnet.ro
UNICEF

17:30

Baloanele Google vor furniza internet de mare viteza in Sri Lanka

B1 B1,
Baloanele Google vor furniza internet de mare viteza in Sri Lanka

Sri Lanka a anuntat ca a incheiat un acord cu Google pentru a aduce locuitorilor insulei internet de mare viteza cu ajutorul baloanelor, dorind sa devina prima tara din regiune cu o acoperire completa,. continuă pe B1

Baloanele Google vor furniza internet de mare viteza in Sri Lanka

Autoritatile din Sri Lanka au incheiat un acord cu Google, conform caruia compania din Mountain View va furniza internet de mare viteza cu ajutorul baloanelor. Dupa doi ani de testare si de imbunatatire continua a serviciilor oferite,Project Loonva furniza internet de mare viteza pe intreaga suprafata a statului Sri Lanka. Conform site-ului Phys. org, ministrul de [] Baloanele Google vor furniza internet de mare viteza in Sri Lanka Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Baloanele Google vor umple cerul cu Internet anul acesta

Autoritatile din Sri Lanka au incheiat un acord cu Google, conform caruia compania din Mountain View va furniza internet de mare viteza cu ajutorul baloanelor. Dupa doi ani de testare si de imbunatatire continua a serviciilor oferite,Project Loonva furniza internet de mare viteza pe intreaga suprafata a statului Sri Lanka. Conform site-ului Phys. org, ministrul de [] Baloanele Google vor umple cerul cu Internet anul acesta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

SUA vor furniza urgent Egiptului opt avioane de vanatoare

Statele Unite vor furniza urgent Egiptului opt avioane de vanatoare de tip F-16, in contextul conflictului din regiunea Sinai cu grupari afiliate retelei teroriste Stat Islamic, informeaza Reuters, potrivit.

Hartile Google vor arata si poluarea din orase

Google a inceput un parteneriat cu Aclima, o companie din San Francisco ce creeaza si livreaza retele de senzori pentru mediu, prin care se doreste cartografierea si intelegerea calitatii aerului din orase,.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )