Libnet.ro
UNICEF

01:05

Balurile bobocilor din liceele din Capitala, anulate in urma incendiului din Clubul Colectiv

Adevărul Adevărul,
Balurile bobocilor din liceele din Capitala, anulate in urma incendiului din Clubul Colectiv

Inspectoratul Scolar al Capitalei a decis ca toate balurile bobocilor din liceele din Capitala sa fie anulate dupa ce, vineri seara, 27 de persoane au murit si alte 184 au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit in clubul Colectiv. continuă pe Adevărul

Patriarhul Daniel, in urma incendiului din Capitala: Sa unim rugaciunea cu fapta milostiva!

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane BOR), Daniel, a adresat sambata un mesaj de compasiune si apel la solidaritate in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Capitala, indemnand la unirea rugaciunii cu fapta milostiva pentru cei aflati in suferinta.

Ambii chitaristi ai formatiei Goodbye to Gravity au murit in urma incendiului din Club Colectiv

Mihai Alexandru si Vlad Telea, chitaristii formatiei Goodbye to Gravity, si-au pierdut viata in urma incendiului din Club Colectiv de vineri noapte, informeaza EurActiv. ro, care citeaza surse apropiate formatiei.

Masura ISMB, dupa incendiul din Colectiv: Balurile Bobocilor, ANULATE

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a anulat Balul Bobocilor pentru clasele a IX-a din licee, conform unei informatii difuzate de Mediafax. Masura vine dupa moartea a 27 de persoane in clubul Colectiv, vineri noaptea, in Capitala.

Regele Mihai I: Sunt cu tot sufletul alaturi de familiile indurerate, in urma incendiului tragic din Capitala

Sunt cu tot sufletul alaturi de familiile indurerate de pierderea celor dragi in recentul incendiu tragic din Capitala, afirma regele Mihai I intr-un mesaj transmis sambata de Biroul de Presa al Majestatii Sale.

INCENDIUL din Colectiv. 23 dintre cei 27 de morti in urma incendiului au fost identificati

23 din cele 27 de persoane decedate in incendiul care a avut loc vineri seara in clubul Colectiv din Capitala au fost identificate la Institutul de Medicina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )