Libnet.ro
UNICEF

14:00

Patriarhul Daniel, in urma incendiului din Capitala: Sa unim rugaciunea cu fapta milostiva!

România Liberă România Liberă,
Patriarhul Daniel, in urma incendiului din Capitala: Sa unim rugaciunea cu fapta milostiva!

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane BOR), Daniel, a adresat sambata un mesaj de compasiune si apel la solidaritate in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Capitala, indemnand la unirea rugaciunii cu fapta milostiva pentru cei aflati in suferinta. continuă pe România Liberă

Ambii chitaristi ai formatiei Goodbye to Gravity au murit in urma incendiului din Club Colectiv

Mihai Alexandru si Vlad Telea, chitaristii formatiei Goodbye to Gravity, si-au pierdut viata in urma incendiului din Club Colectiv de vineri noapte, informeaza EurActiv. ro, care citeaza surse apropiate formatiei.

Mesajul Patriarhului Daniel, in urma incendiului din Capitala: Sa unim rugaciunea cu fapta milostiva!

Tragedie in centrul Capitalei. Zeci de morti si raniti, intr-un incendiu in Club Colectiv.

Balurile bobocilor din liceele din Capitala, anulate in urma incendiului din Clubul Colectiv

Inspectoratul Scolar al Capitalei a decis ca toate balurile bobocilor din liceele din Capitala sa fie anulate dupa ce, vineri seara, 27 de persoane au murit si alte 184 au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit in clubul Colectiv.

Incendiu in Clubul Colectiv din Bucuresti. Mesajul Patriarhului Daniel: Sa unim rugaciunea cu fapta milostiva pentru toti cei aflati in suferinta

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a adresat un mesaj de compasiune si apel la solidaritate dupa incendiul de la Clubul Colectiv din Capitala, in urma caruia 27 de persoane si-au pierdut viata si alte 184 au fost ranite. Preafericitul indeamna la unirea rugaciunii cu fapta milostiva pentru cei aflati in suferinta.

Regele Mihai I: Sunt cu tot sufletul alaturi de familiile indurerate, in urma incendiului tragic din Capitala

Sunt cu tot sufletul alaturi de familiile indurerate de pierderea celor dragi in recentul incendiu tragic din Capitala, afirma regele Mihai I intr-un mesaj transmis sambata de Biroul de Presa al Majestatii Sale.

Patriarhul Daniel va deveni cetatean de onoare al judetului Suceava

Consilierii judeteni suceveni vor vota propunerea vicepresedintelui CJ Suceava, Alexandru Radulescu, de a-l numi pe patriarhul Daniel Cetatean de Onoare al judetului Suceava. Radulescu si-a explicat demersul spunand ca patriarhul Daniel are o implicare activa in viata sociala a credinciosilor din judetul Suceava.

INCENDIUL din Colectiv. 23 dintre cei 27 de morti in urma incendiului au fost identificati

23 din cele 27 de persoane decedate in incendiul care a avut loc vineri seara in clubul Colectiv din Capitala au fost identificate la Institutul de Medicina.

Liga I se joaca in doliu, in memoria victimelor incendiului din Colectiv

Liga Profesionista de FotbalLPF) a hotarat ca meciurile Etapei a 16-a, din zilele 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie, sa respecte instaurarea doliului national. Fotbalistilor li s-a cerut sa evolueze cu banderole negre in memoria victimlor incediului care a devastat clubul Colectiv, din Capitala .

Doliu national in urma incendiului din Club Colectiv.Masuri obligatorii pentru cluburile din Liga I

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a anuntat, sambata, pe site-ul oficial, ca a adresat un comunicat cu masuri obligatorii cluburilor care au programate meciuri in Liga I in zilele de doliu national, 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie.

Halloweenul, INTERZIS intr-o scoala din Capitala

Sarbatoarea de Halloween a fost interzisa intr-o scoala din Capitala, in urma unei solicitari trimise de Asocitia Parinti pentru Ora de Religie APOR) catre inspectoratul scolar al sectorului 1 si Ministerul Educatiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )