Libnet.ro
UNICEF

20:45

Bambusul, cel mai nou material folosit in constructia locuintelor durabile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bambusul, cel mai nou material folosit in constructia locuintelor durabile

Bambusul, planta folosita din cele mai vechi timpuri in diverse scopuri, devine un element tot mai important in lumea actuala a plasticului si a otelului, fiind utilizat chiar ca material pentru constructia de locuinte. continuă pe Ziarul Bursa

Din ce vrea Adelina Pestritu sa faca milioane mai nou

Adelina Pestritu este o femeie cu spirit intreprinzator si a reusit sa isi construiasca o afacere de succes din propria imagine. Nu vrea sa se opreasca insa aici si are planuri marete de business impreuna cu sotul ei, Virgil Steblea.

Las Fierbinti, Mangalita, Sacrificiul, Vlad? Ce serial a fost cel mai urmarit in octombrie?

Las Fierbinti, Mangalita, Sacrificiul si Vlad sunt serialele romanesti la care oamenii se uita in prezent. Dar oare care dintre ele a fost cel mai urmarit in luna octombrie? .

Gaura din stratul de ozon, la cel mai mic nivel de la descoperirea ei (VIDEO)

Gaura din stratul de ozon, care acopera Antarctica, a fost in septembrie la cel mai mic nivel de la descoperirea ei, in 1982, a anuntat NASA. Fenomenul s-ar datora, insa, mai putin actiunii umane, ci mai.

PREMIERA: S-a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului

Liderul mondial WTA, Ashleigh Barty, devine noua castigatoare a Turneului Campioanelor! Cu acesta ocazie, australianca devine si persoana care a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului.

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019, cel mai mare concurs de robotica din Europa

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019. Cel mai mare concurs de robotica din Europa a adunat la start peste 600 de concurenti din 17 tari de pe patru continente, pentru un.

Situatie incredibila in Capitala cu o saptamana inainte de alegerile prezidentiale. Cel mai bogat sector, fara apa calda si caldura

Situatie incredibila in Capitala cu o saptamana inainte de alegerile prezidentiale. Locuitorii din cel mai bogat sector ies in strada. Acestia protesteaza revoltati ca nu au apa calda si.

Simona Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, a recunoscut Simona Halep dupa meciul pierdut cu Karolina Pl.

Boris Becker: Simona Halep are o sansa de a castiga Australian Open Parerea fostului tenisman despre cel mai bun jucator din lume

Fostul tenisman german Boris Becker, cu sase Grand Slam-uri in palmares, a declarat, marti, ca Simona Halep are nevoie de o mai buna programare a meciurilor in partea a doua a sezonului si o vede printre favorite la Australian Open 2020.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 24 - 31 OCTOMBRIE Sustinute de rascumparari, actiunile Impact marcheaza o crestere de 7,65%

Titlurile Impact Developer and Contractor IMP) au urcat cu 7,65%, in raport cu moneda unica europena, in intervalul 24 - 31 octombrie, evolutie ce plaseaza actiunile dezvoltatorului imobliar pe treapta a treia in clasamentul celor mai rentabile titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )