Libnet.ro
UNICEF

18:45

Din ce vrea Adelina Pestritu sa faca milioane mai nou

ADPM ADPM,
Din ce vrea Adelina Pestritu sa faca milioane mai nou

Adelina Pestritu este o femeie cu spirit intreprinzator si a reusit sa isi construiasca o afacere de succes din propria imagine. Nu vrea sa se opreasca insa aici si are planuri marete de business impreuna cu sotul ei, Virgil Steblea. continuă pe ADPM

Adelina Pestritu, desemnata cel mai bun influencer din Romania: Sinceritatea e cheia succesului FOTO

Vedeta de televiziune Adelina Pestritu a fost desemnata cel mai bun influencer din Romania, in anul 2019, la gala locala a premiilor E! People Choice Awards.

Adelina Pestritu a castigat Best Romanian Influencer la E! Peoples Choice Awards. Pleaca in America sa participe la gala!

E oficial! Adelina Pestritu este cel mai puternic influencer in Romania, vedeta castingand titlul Best Romanian Influencer la E! Peoples Choice Awards. Iar in curand va pleca in America sa participe la gala! .

BOMBA MONDENA: Adelina Pestritu a dat lovitura si PLEACA LA LOS ANGELES! Toti mor de invidie pentru ca...

Celebrele premii E! Peoples Choice Awards din Statele Unite au desemnat care a fost cel mai bun influencer din Romania in 2019. Este vorba despre Adelina Pestritu, care va participa, pe 10 noiembrie, la gala din Lo.

Vedetele din Romania, costumate de Halloween. Fiica Andreei Esca si Adelina Pestritu au ales acelasi personaj FOTO

Vedetele s-au costumat seara trecuta cu ocazia celebrarii sarbatorii de Halloween si s-au distrat copios in momentele in care au ales sa devina pentru o singura noapte alte personaje. Adelina Pestritu si Alexia Eram s-au costumat in vrajitoarea Maleficent Suverana Raului, in timp Mihai Traistariu a fost insipirat de personajul Joker, caruia i-a dat .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )