Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ban Ki-moon crede ca avionul MH17 a fost doborat si cere condamnarea acestui act distrugator

B1 B1,
Ban Ki-moon crede ca avionul MH17 a fost doborat si cere condamnarea acestui act distrugator

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, este de parere ca avionulMalaysia Airlines prabusit in Ucraina a fost doborat si condamna aceasta actiune, informeaza ITAR-TASS. Secretarul general al. continuă pe B1

Obama, despre tragedia aviatica din Ucraina: Avionul a fost doborat de o racheta

Avionul malaysian prabusit in Ucraina a fost doborat de o racheta lansata dintr-o zona controlata de separatistii prorusi, a declarat presedintele SUA Barack Obama in cadrul unei conferinte de presa pe tema.

Oficial SUA: Avionul a fost doborat, cel mai probabil, cu o racheta Buk SA-11 lansata de separatisti

Avionul malaysian prabusit in estul Ucrainei probabil a fost doborat cu o racheta sol-aer lansata dintr-o zona aflata sub controlul separatistilor prorusi, sustin oficialii americani. Ambasadorul Statelor Un.

Rebelii din estul Ucrainei sustin ca avionul a fost doborat de un avion de vanatoare ucrainean

Insurgentii separatisti prorusi din estul Ucrainei acuza aviatia ucraineana de doborarea avionului companiei Malaysiei Airlines. Martori au observat ca avionul Boeing 777 a fost atacat de un avion de.

Obama: Racheta care a doborat avionul MH17 a fost lansata din teritoriul controlat de separatistii sustinuti de Rusia

Presedintele american Barack Obama a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca racheta care a doborat avionul MH17 a fost lansata dintr-o zona controlata de separatistii prorusi. De asemenea,.

Premierul malaezian vrea pedepsirea rebelilor care au doborat avionul MH17

Premierul Malaysiei, Naji Razak, a anuntat, vineri, ca vrea pedepsirea autorilor atacului care a vizat zborul MH17, scrie AFP. Daca se dovedeste ca avionul a fost doborat, cerem ca cei responsabili sa fie adusi.

Obama:Avionul a fost doborat de o racheta terorista. Avem informatii care arata ca a fost trasa de separatisti

Presedintele american Barack Obama a confirmat vineri seara ca avionul MH17, care a fost doborat deasupra estului separatist al Ucrainei, a fost lovit de o racheta. Avem informatii care arata ca racheta a fost lansata dintr-o zona controlata de separatisti, dar inca nu putem spune cu certitudine ca ei au atacat avionul, a spus Obama.

LIVE TEXT VIDEO Catastrofa aeriana din Ucraina: A doua cutie neagra, gasita de echipele de salvatori. Serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii un videoclip care arata ca avionul ar fi fost doborat de speratisti pro-rusi

Echipele de salvare din Ucraina au anuntat ca au recuperat, vineri dimineata, cea de-a doua cutie neagra a avionului Malaysia Airlines cu 298 de persoane la bord, care s-a prabusit joi la frontiera dintre Ucraina si Rusia, in regiunea separatista Donetk, tragedie in urma careia nu au existat supravietuitori. Recuperarea celei de-a doua cutii negre a aparatului de zbor vine dupa ce separatistii pro-rusi anuntasera, joi seara, ca au gasit prima cutie neagra. Noaptea trecuta, serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii un videoclip care arata, in opinia lor, ca avionul a fost doborat de separatistii pro-rusi, crezand ca este vorba despre un avion militar. Clipul a fost publicat de Kiev Post si preluat de The Guardian. La bordul avionului se aflau 298 de persoane - 283 de pasageri si 15 membri ai echipajului. Presa olandeza a anuntat ca in avion se aflau 154 de olandezi, 47 de cetatenie inca necunoscuta, 27 de australieni, 23 de malaezieni, 11 indonezieni, 6 britanici, 4 germani, 4 belgieni, 3 filipinezi si un cetatean canadian. Cronologia evenimentelor dupa prabusirea avionului, aici.

VIDEO Catastrofa aeriana din Ucraina: A doua cutie neagra, gasita de echipele de salvatori. Serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii un videoclip care arata ca avionul ar fi fost doborat de speratisti pro-rusi

Echipele de salvare din Ucraina au anuntat ca au recuperat, vineri dimineata, cea de-a doua cutie neagra a avionului Malaysia Airlines cu 298 de persoane la bord, care efectua cursa Amsterdam - Kuala Lumpur si s-a prabusit joi la frontiera dintre Ucraina si Rusia, in regiunea separatista Donetk, tragedie in urma careia nu au existat supravietuitori. Recuperarea celei de-a doua cutii negre a aparatului de zbor vine dupa ce separatistii pro-rusi anuntasera, joi seara, ca au gasit prima cutie neagra. Noaptea trecuta, serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii un videoclip care arata, in opinia lor, ca avionul a fost doborat de separatistii pro-rusi, crezand ca este vorba despre un avion militar. Clipul a fost publicat de Kiev Post si preluat de The Guardian. Cronologia evenimentelor dupa prabusirea avionului, aici. Intra in articol pentru a vedea LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor.

Senatorul John McCain: Daca Rusia a doborat avionul MH17, atunci trebuie sa existe repercusiuni incredibile

Senatorul John McCain a declarat ca Rusia va plati daca se va demonstra ca a doborat avionul Malaysia Airlines MH17, care se indrepta spre Kuala Lumpur de la Amsterdam. Avionul s-a prabusit dupa ce a fost doborat de o baterie sol-aer in estul Ucrainei.

VIDEO Senatorul John McCain: Daca Rusia a doborat avionul MH17, atunci trebuie sa existe repercusiuni incredibile

Senatorul John McCain a declarat ca Rusia va plati daca se va demonstra ca a doborat avionul Malaysia Airlines MH17, care se indrepta spre Kuala Lumpur de la Amsterdam. Avionul s-a prabusit dupa ce a fost doborat de o baterie sol-aer in estul Ucrainei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )