Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banca Angliei mentine dobanda din cauza evolutiei economice slabe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Angliei mentine dobanda din cauza evolutiei economice slabe

Banca Angliei a decis, in reuniunea de politica monetara de ieri, sa mentina nemodificata dobanda de referinta, la 0,5%, din cauza datelor slabe ce privesc economia tarii si inflatia, care fac institutia financiara centrala de la Londra sa fie precauta. Analistii anticipau masura Bancii Angliei. continuă pe Ziarul Bursa

Irlanda: Apple renunta la o investitie URIASA, din cauza intarzierilor aparute la aprobari

Apple a renuntat la o investitie de un miliard de lei in constructia unui centru de date in Irlanda, din cauza intarzierilor aparute la aprobari. Autorizarea a intarziat din cauza a trei persoane, ce locuie.

(P) Stiai ca cel putin 10% dintre accidentele auto se produc din cauza anvelopelor nepotrivite?

Stiai ca cel putin 10% dintre accidentele auto se produc din cauza anvelopelor nepotrivite? Accidentele rutiere pot avea foarte multe cauze si pot fi provocate atat din vina soferilor, cat si a conditiilor meteo sau.

Preturile placilor video revin la normal, dupa ce au crescut enorm din cauza mineritului de criptomonede

Dupa o perioada de disponibilitate scazuta si preturi ridicate la placile video, acestea sunt inapoi in stoc pe site-ul NVIDIA si la comerciantii cu amanuntul, la preturi standard de vanzare. Motivul indisponibilitatii pe piata a fost din cauza minerilor de bitcoin si alte criptomonede, care le folosesc pentru a genera monede digitale mai repede decat o pot face numai cu ajutorul procesoarelor.

Horoscopul zilei 9 mai, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodia care va avea de suferit din cauza celor din jur

Horoscopul zilei 9 mai, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodia care va avea de suferit din cauza celor din.

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 128

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 128, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Ultima.

O mai stii pe Raluca Moianu?! Cum a ajuns sa arate acum si cu ce se ocupa, dupa ce a disparut de la TV, din cauza unui SCANDAL amoros (FOTO)

Raluca Moianu a iesit din lumina reflectoarelor de mai mult timp, dar din cand in cand mai apare la diferite televiziuni, unde este invitata. in prezent, Raluca este directorul unei scoli renumite de balet,.

Sistemul cardului de sanatate nu functioneaza. Medic: Exista riscul sa moara oameni din cauza acestui sistem(VIDEO)

Este haos in medicina de familie din Romania. Sistemul informatic a picat, cardurile de sanatate nu pot fi folosite, iar Casa de Asigurari ridica din umeri, iar, intre timp, medicii au ajuns la capatul.

Produsele si serviciile din Romania costa mai mult din cauza infrastructurii de transport

Pretul produselor si serviciilor vandute in Romania este, in medie, cu 15-20% mai mare decat in restul tarilor europene din cauza infrastructurii deficitare a transporturilor, viteza medie de circulatie in tara fiind semnificativ mai mica fata de cea.

Horoscopul zilei 9mai, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodia care va avea de suferit din cauza celor din jur

Camelia Patrascanu a prezent, miercuri, la Antena 3, horoscopul zilei pentru fiecare zodie in parte. Berbec - Atentie la starile sufletesti ale celor din jur Taur - Pot.

VIDEO Viral pe Facebook. Masinile au nceput sa zboare n Ploiesti, din cauza unei treceri de pietoni supranaltate nesemnalizata

O inregistrare realizata pe Bulevardul Independentei din Ploiesti a devenit virala dupa ce un tanar a postat pe Facebook imagini cu mai multe masini care pareau ca zboara la o trecere de pietoni suprainaltata. in momentul in care a fost filmata, trecerea era nesemnalizata, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )