Libnet.ro
UNICEF

09:00

Banca Elvetiei se asteapta la cele mai mari pierderi din istorie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Elvetiei se asteapta la cele mai mari pierderi din istorie

Banca Elvetiei estimeaza ca va raporta pentru anul trecut o pierdere de 23 miliarde franci 23,05 miliarde dolari), cea mai mare din istoria institutiei, ca urmare a incercarilor de a tempera intarirea francului, in contextul renuntarii in ianuarie la. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Elvetiei estimeaza cele mai mari pierderi din istorie. Vezi motivele

Banca Elvetiei estimeaza ca va raporta pentru anul 2015 o pierdere de 23 miliarde franci.

Euroins si Carpatica Asig au platit cele mai mari daune pe RCA la 9 luni

Primele zece societati de asigurari, dupa cota de piata, au platit, cumulat, sub forma de daune pe segmentul de asigurari generale suma de 2,7 miliarde de lei, in primele 9 luni din 2015, cea mai mare valoare fiind achitata de Omniasig, urmata de.

Ieftinire semnificativa a motorinei. Care sunt preturile la cele mai ieftine benzinarii din tara

Motorina s-a ieftinit din nou! Statiile Petrom din tara au diminuat vineri pretul la motorina comercializata in statiile proprii cu trei bani! Astfel, in majoritatea statiilor PECO Petrom motorina se poate.

Cele mai mari regrete pe care le au oamenii pe patul de moarte: exista 13 surse majore ale neimplinirilor

Multi dintre noi ajungem la un moment dat sa regretam deciziile luate intr-o anumita perioada a vietii noastre si sa ne intrebam cum ar fi fost daca am fi facut altfel lucrurile.

Top cele mai generoase echipe de fotbal din Marea Britanie

In topul celor mai generoase echipe de fotbal din Marea Britanie este Chelsea Football Club. Echipa britanica a platit jucatorilor, sezonul trecut, cele mai mari salarii din Premier League, in valoare totala de 215,6 milioane de lire sterline aproximativ 290 de milioane de euro).

O racheta americana a ajuns din greseala in Cuba cu un avion Air France, o pierdere enorma de tehnologie pentru SUA

O racheta Hellfire de exercitiu a Statelor Unite ale Americii ce trebuia sa mearga in Europa a ajuns din greseala in Cuba in 2014, creand una dintre cele mai mari pierderi de tehnologie militara din istorie, informeaza Wall Street Journal.

Cele mai neplacute momente din timpul unei partide de sex: detaliile pe care partenerii le considera respingatoare

Chiar daca partidele de sex sunt placute, ele sunt departe de scenele idealizate prezentate in filme. Mai multe cupluri au povestit care sunt momentele si detaliile mai putin agreabile, dar inevitabile, ale unui act sexual.

Fenomen neobisnuit la Braila. A inghetat unul dintre cele mai sarate lacuri din Europa

Vremea geroasa din aceste zile a facut ca Lacul Sarat sa inghete si anul acesta, cam in aceeasi perioada in care fenomenul a avut loc si anul trecut.

Pietele financiare incep 2016 in genunchi. La Bucuresti, actiunile au cel mai prost start din ultimii sapte ani

Istoric una dintre cele mai bune luni din an, ianuarie iese din tipare in 2016, calculele analistilor fiind date peste cap de inca o serie de stiri negative venite din China. Bursa de Valori Bucuresti are cel mai slab inceput de an din 2009 si pana in.

Star Wars: The Force Awakens a depasit Avatar in box office-ul din America de Nord

Noua pelicula din saga Star Wars a devenit miercuri filmul cu cele mai mari incasari din istorie in America de Nord, titlu detinut pana acum Avatar, pe care nu l-a depasit insa si la nivel international.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )