Libnet.ro
UNICEF

12:15

Top cele mai generoase echipe de fotbal din Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Top cele mai generoase echipe de fotbal din Marea Britanie

In topul celor mai generoase echipe de fotbal din Marea Britanie este Chelsea Football Club. Echipa britanica a platit jucatorilor, sezonul trecut, cele mai mari salarii din Premier League, in valoare totala de 215,6 milioane de lire sterline aproximativ 290 de milioane de euro). continuă pe România Liberă

TOP Cele mai nonconformiste spatii de birouri: cum sunt primiti la lucru angajatii companiilor din Romania

Clujul se pare ca devine un punct tot mai fierbinte pe harta sediilor de birouri nonconformiste pentru companiile cu activitate in Romania.

Una dintre cele mai sexy prezentatoare TV din Chile a ramas fara sutien in timpul unei transmisiuni live

O prezentatoare TV din Chile a avut un incident stanjenitor in timpul unei transmisiuni in direct. Ceea ce i s-a intamplat a facut-o sa roseasca, dupa cum a spus chiar ea, dar fanii au fost foarte fericiti. Bernardita.

Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece castele de zapada din lume

Cetatea Rasnov, judetul Brasov, se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna, potrivit publicatiei de turism Traveler, cetatea inregistrand in 2015 un numar record de aproape 363. 000 de vizitatori, transmite corespondentul.

Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece castele de zapada din lume

Revista Conde Nast Traveler a publicat o lista a celor mai frumoase zece castele de zapada din lume, cu peisaje uimitoare si cetati impunatoare care merita vizitate pe timp de iarna. Cetatea Rasnov, judetul Brasov, se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna, potrivit publicatiei de turism Traveler.

Zidane, un antrenor de gala cu experienta zero

Zinedine Zidane a fost numit antrenor la Real Madrid, una dintre cele mai mari echipe de fotbal din lume, insa experienta sa de antrenor este nula.

Zidane, un atrenor de gala cu experienta zero

Zinedine Zidane a fost numit antrenor la Real Madrid, una dintre cele mai mari echipe de fotbal din lume, insa experienta sa de antrenor este nula.

Pericolul din cele mai bune plante pentru imunitate. Cui sunt interzise arnica si echinacea, antibiotice naturale de top

Ca sa poata face fata vremii capricioase din anotimpurile reci, organismul nostru trebuie pregatit din timp. Raceala si gripa pot fi tinute departe, atat timp cat avem un sistem imunitar puternic dezvoltat. Echinacea si arnica, doua dintre cele mai putenice plante care ne intaresc in fata virusilor, trebuie administrate cu precautie, deoarece pot da reactii adverse complexe.

VIDEO Top 6: cele mai bune carti citite de Bill Gates in 2015

Cand vorbim despre Bill Gates ne gandim in primul rand la el in calitate de cofondator al companiei Microsoft si de filantrop. In materialul video de mai jos vedem o latura mai putin stiuta a lui Bill Gates, cea de critic de carte, scrie openculture. com.

TOP: cele mai atractive piete imobiliare pentru investitii. Cum arata Romania?

Dupa criza financiara severa care a lovit marile piete globale, anul 2015 a readus o crestere a investitiilor in domeniul imobiliar, iar acest fenomen va continua si in 2016, cel putin asta sustin marile companii specializate in real estate. Desi.

Piata de coletarie din Marea Britanie creste in baza comenzilor online

Preferintele clientilor pentru comenzile online au ajutat cresterea pietei de coletarie din Marea Britanie la circa 9 miliarde de lire sterline anul trecut, insa concurenta acerba face ca societatile de profil sa primeasca mai putini bani pentru livrari, potrivit Financial Times.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )