Libnet.ro
UNICEF

20:30

Banca Mondiala va ajuta tarile sarace. Peste 100 de milioane de oameni au fost afectati financiar!

Antena3 Antena3,
Banca Mondiala va ajuta tarile sarace. Peste 100 de milioane de oameni au fost afectati financiar!

Presedintele Bancii Mondiale, David Malpass, a anuntat ca 100 de tari vor fi ajutate cu 160 de miliarde de dolari pana in iunie 2021. Este vorba de tari sarace, afectate de criza COVID-19. continuă pe Antena3

Ajutoare de stat pentru Tarom si Blue Air Guvernul va garanta imprumuturi de peste 600 milioane lei ale celor doua companii

Guvernul discuta in sedinta de miercuri un proiect de OUG privind acordarea unor ajutoare de stat companiilor TAROM si BLUE AIR, pe motiv ca cele doua companii aeriene au pierderi importante din cauza efectelor pandemiei COVID -19. Statul va garanta in procent de 100% imprumuturi de peste 600 milioane lei, a dobanzilor si comisioanelor aferente.

Banca Mondiala: Recesiunea va fi cea mai grava de la al Doilea Razboi Mondial. Cum se va adapta forta de munca noilor provocari

Directorii generali sunt sceptici privind evolutia economiei globale, cu atat mai mult cu cat Banca Mondiala a prognozat ca recesiunea care se va instala va fi cea mai grava de la cel de-al Doilea Razboi Mondial.

O femeie a fost violata de peste 100 de ori de sotul ei. Ce s-a intamplat este cutremurator: S-a uitat la mine

In aceasta perioada dramatica, a pandemiei, in perioada de carantina si izolare, multi oameni, sub presiunea momentului, au ajuns sa intre in depresie, sau si mai grav, unii au ajuns sa devina monstri. Toata lumea are un rol de jucat Una din trei femei din intreaga lume sufera violenta fizica sau sexuala in mare parte .

Scandal urias pe aeroportul Otopeni. Peste 100 de turisti, la un pas de a fi bagati in carantina

Scandal urias si balbaieli ale autoritatilor in urma cu doar cateva ore pe aeroportul Otopeni. Peste 100 de pasageri ai unui avion sosit din Barcelona au fost la un pas sa fie bagati in carantina dupa ce Romania a decis ca orasul se afla intr-o zona rosie in timp ce oamenii se aflau in zbor.

INS: Peste 12 milioane de metri cubi de lemn s-au vandut intr-un singur an in Romania

Peste 12 milioane de metri cubi de masa lemnoasa au fost vanduti anul trecut, conform datelor Institutului National de Statistica. Valoarea totala a lemnului vandut a fost de 2,203 miliarde de lei, conform Agerpres.

Banca Mondiala: Criza Covid-19 ar putea arunca in saracie extrema 100 de milioane de oameni

Criza sanitara provocata de Covid-19 ar putea arunca in saracie extrema pana la 100 de milioane de persoane, un numar mai mare decat se estima anterior, a avertizat joi presedintele Bancii Mondiale, David Malpass, intr-un interviu acordat AFP si citat de Agerpres.

BANCA MONDIALA: Pandemia de Covid-19 ar putea arunca 100 de milioane de persoane in saracie extrema

Criza sanitara provocata de Covid-19 ar putea arunca in saracie extrema pana la 100 de milioane de persoane, un numar mai mare decat se estima anterior, a avertizat joi presedintele Bancii Mondiale, David Malpass, intr-un interviu acordat AFP.

Covid-19 ar putea aduce 100 de milioane de oameni intr-o saracie extrema (Banca Mondiala)

Criza Covid-19 ar putea aduce 100 de milioane de oameni in saracie extrema in intreaga lume, chiar mai mult decat se estimase anterior, a avertizat joi presedintele Bancii Mondiale, David Malpass, intr-un interviu acordat AFP.

Scandal urias pe aeroportul Otopeni. Peste 100 de persoane au aflat ca vor fi bagate in carantina, in timp ce se aflau in zborul spre Romania

Scandal fara precedent pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni. in jur de 100 de persoane au aflat ca vor fi bagate in carantina, in timp ce se aflau in zborul spre Romania, conform.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )