Libnet.ro
UNICEF

22:00

Banca Mondiala: Recesiunea va fi cea mai grava de la al Doilea Razboi Mondial. Cum se va adapta forta de munca noilor provocari

Adevărul Adevărul,
Banca Mondiala: Recesiunea va fi cea mai grava de la al Doilea Razboi Mondial. Cum se va adapta forta de munca noilor provocari

Directorii generali sunt sceptici privind evolutia economiei globale, cu atat mai mult cu cat Banca Mondiala a prognozat ca recesiunea care se va instala va fi cea mai grava de la cel de-al Doilea Razboi Mondial. continuă pe Adevărul

Cadere istorica a PIB-ului Japoniei in trimestrul al doilea, cea mai brutala din 1980

Produsul Intern Brut al Japoniei a inregistrat in al doilea trimestru o cadere de 7,8% comparativ cu trimestrul precedent, ca urmare a impactului pandemiei de coronavirus, un plonjon istoric care marcheaza totodata cel de al treilea trimestru consecutiv de contractie pentru cea de a treia economie a lumii, transmite AFP, citata de Agerpres. Aceasta cadere de 7,8%, conform datelor preliminare publicate luni de guvernul nipon, vinde dupa o contractie de 0,6% in primul trimestru si una de 1,9% in ultimul trimestru al anului trecut, care au marcat intrarea Japoniei in prima recesiune de dupa 2015. Definitia tehnic a recesiunii este doua trimestre consecutive de contractie a PIB-ului. Contractia de 7,8% inregistrata in perioada aprilie-iunie 2020 este de asemenea si cea mai brutala cadere a PIB-ului Japoniei de la debutul publicarii datelor statistice cu privire la acest indicator, in 1980.

OMS anunta aproape 300.000 de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cea mai mare crestere de pana acum

Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca numarul cazurilor de infectare cu coronavirus din intreaga lume a crescut cu peste 294. 000 in ultimele 24 de ore, cea mai mare crestere de pana acum, relateaza BBC.

Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, afirma ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil, apreciind ca, in cifre absolute, este cea mai mare crestere a punctului de pensie. Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii Am luat o decizie grea. Cresterea punctului de pensie cu 14% si cresterea cu un .

Cea mai mare temperatura din istorie. Cate grade s-au inregistrat ieri

Cea mai ridicata temperatura detectata vreodata de aparatele de masuratoare a fost inregistrata ieri, potrivit expertilor. Termometrele au indicat peste 50 de grade Celsius! Unde s-a intamplat acest lucru, aflati in randurile urmatoare. Cea mai ridicata temperatura din istorie Termometrele au indicat, ieri, cea mai ridicata temperatura din istorie 54. 4 de grade Celsius, raporteaza .

Cea mai nociva leguma din lume e preferata romanilor. O folosesc in toate retetele. Atentie mare la consum

Desi legumele si fructele sunt stiute ca fiind extrem de sanatoase, aceste calitati nu se regasesc deloc in una dintre ele. Care este cea mai nociva si este si pe placul tuturor romanilor? Atentie la consumul sau exagerat! Care este cea mai nociva leguma? E intre preferintele romanilor Romanii se pare ca se indragostesc numai .

Antonia, aparitie fascinanta pe strazile din Bucuresti. Cum s-a imbracat cea mai frumoasa femeie din Romania

Antonia a fost surprinsa de fotoreporterii Click! pe strazile din Bucuresti. Aparitia brunetei este demna de titlul de cea mai frumoasa femeie din Romania, caci, desi nemachiata si imbracata intr-o rochie cu model simplist, a intors toate privirile. Antonia, frumoasa si nescoasa din cutie. Cantareata a avut o aparitie de zile mari pe strazile din .

Cea mai buna inghetata facuta in casa. Reteta secreta a Andreei Raicu

Multi dintre noi nu concepem viata fara inghetata, mai ales acum, vara. La fel si vedetele, acestea se racoresc pe timp de vara numai cu inghetata facuta in casa. Prefera sa o faca in casa, pentru ca stiu ce pun in ea. Multe dintre vedete, pentru a da bine la televizor, adica pentru a nu .

Interlopul iertat de Justitia din Romania. Ce a putut sa faca: de la crima organizata la cea mai blanda condamnare

Nu doar interlopii apeleaza la legea tacerii, o fac acum si politistii in fata acuzatiilor, dar si magistratii de la tribunalul Mehedinti, care au ciuntit o pedeapsa de trei ani reducand-o cu aproximativ 8 luni si jumatate, dupa ce aceasta mai fusese scurtata o data, ca in cazul liderului interlop Constantin Costel Corduneanu. El urmeaza .

Cea mai oribila crima din Bucuresti. De ce a fost omorata o femeie cu zeci de lovituri de cutit

Astazi va vom prezenta filmul unei crime care a socat Cartierul Latin. Totul a avut loc in urma cu un an, cand fiica unui milionar a fost ucisa cu 27 de lovituri de cutit chiar de cel mai bun prieten al iubitului ei. insa, chiar si astazi au ramas, in dosarul din arhiva penala a .

Crestere pensii 2020. Orban: in suma absoluta, cred ca e cea mai mare crestere a punctului de pensie! E maximum posibil

Premierul Ludovic Orban insista ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil si ca o majorare cu 40% a pensiilor nu se poate sustine. Pe de alta parte, acesta spune ca este cea mai mare crestere din istoria majorarii punctului de pensie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )