Libnet.ro
UNICEF

06:30

BANCA MONDIALA: Romania va inregistra anul acesta o scadere economica de 5,7 %

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BANCA MONDIALA: Romania va inregistra anul acesta o scadere economica de 5,7 %

Banca Mondiala prevede o scadere economica de 5,7% pe anul 2020, pentru Romania. Potrivit raportului Perspective economice globale, emis pentru luna iunie, firmele de productie din Romania au inregistrat un declin semnificativ al exporturilor catre Zona Euro, informeaza Digi24. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Mondiala estimeaza o contractie economica de 5,7% pentru Romania

Banca Mondiala a revizuit din nou prognoza privind economia romaneasca, estimand o contractie de 5,7% in acest an, urmata de o crestere de 5,4% in 2021, potrivit editiei din iunie a raportului Global Economic Prospects.

Banca Mondiala: Economia globala se va contracta cu 5,2% anul acesta

Economia globala se va contracta cu 5,2% anul acesta, in contextul crizei pandemiei, a anuntat luni Banca Mondiala, conform cotidianului Le Figaro.

Banca Mondiala avertizeaza: Economia globala se va contracta cu 5,2% anul acesta

Economia globala se va contracta cu 5,2% anul acesta, in contextul crizei pandemiei, a anuntat luni Banca Mondiala, conform cotidianului Le Figaro.

BANCA MONDIALA: Societate se confrunta cu cea mai mare criza economica din ultimii 150 de ani

Economia mondiala urmeaza sa se contracte cu 5,2% in acest an din cauza noului coronavirus, un nivel niciodata intalnit dupa al Doilea Razboi Mondial. Dar numarul tarilor care se afla in recesiune face ca aceasta criza sa fie cea mai dura de la Lunga Depresiune din anii 1870, a subliniat luni Banca Mondiala, scrie AFP.

BANCA MONDIALA: Covid-19 a provocat cea mai extinsa criza economica la nivel global dupa 1870

Pandemia de coronavirus a provocat cea mai extinsa criza economica globala incepand cel putin din 1870 si risca sa duca la o agravare dramatica a saraciei in lume, a avertizat azi Banca Mondiala.

Omenirea se confrunta cu cea mai vasta criza economica din ultimii 150 de ani (Banca Mondiala)

Economia mondiala urmeaza sa se contracte cu 5,2% in acest an din cauza noului coronavirus, un nivel niciodata intalnit dupa al Doilea Razboi Mondial. Dar numarul tarilor care se afla in recesiune face ca aceasta criza sa fie cea mai dura de la Lunga Depresiune din anii 1870, a subliniat luni Banca Mondiala, scrie AFP. Statele Unite au intrat in recesiune in februarie 2020, dupa 128 de luni de crestere.

Banca Mondiala: Economia mondiala se confrunta cea mai grava criza din ultimii 150 de ani

Pandemia de coronavirus a declansat cea mai raspandita criza economica din ultimii 150 de ani si risca sa alimenteze o crestere dramatica a nivelului saraciei de pe glob, a avertizat Banca Mondiala, potrivit The Guardian.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, estimeaza ca inflatia va cobori anul acesta sub 2%

Inflatia va cobori anul acesta sub 2%, estimeaza Ministrul Finantelor, Florin Citu, care a precizat marti seara ca previziunile apocaliptice ale PSD privind evolutia economiei in contextul pandemiei de.

Cine controleaza cea mai mare banca din Romania, adica rulajul a peste 2 miliarde de euro

Banca Transilvania e cea mai mare banca din Romania si a ajuns la o valoare de piata de peste doua miliarde de euro. Institutia e controlata de mai multi actionari. Banca Transilvania e una.

Ministrul Finantelor spune ca nu sunt bani pentru dublarea alocatiilor anul acesta

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus ca din cauza crizei de COVID-19 nu va fi posibila dublarea alocatiilor pentru copii anul acesta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )