Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banca rea din Marea Britanie a rambursat ajutoare de stat de 1,9 miliarde lire

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca rea din Marea Britanie a rambursat ajutoare de stat de 1,9 miliarde lire

UK Asset Resolution UKAR) - banca rea din Marea Britanie, controlata de stat, care gestioneaza creditele institutiilor salvate de la faliment, a rambursat catre guvern, in primele sase luni din 2013, 1,9 miliarde lire 2,9 miliarde dolari). continuă pe Ziarul Bursa

Vodafone va lansa 4G in Marea Britanie, pe 29 august

Vodafone a dezvaluit ca va lansa serviciul 4G in Marea Britanie pe 29 august, in prima faza in Londra, dupa investitii de 900 de milioane de lire in retea, scrie BBC .

Dacia a inregistrat o cota de piata pentru primele 7 luni in Marea Britanie de 0,63%, cu 8.297 autoturisme inmatriculate

Dacia si-a marit usor cota de piata in Marea Britanie la 0,63% in primele 7 luni, de la 0,6% in primul semestru. Producatorul auto a inmatriculat 8. 297 autoturisme, ocupand astfel pozitia 19 din 38 de.

Ferrero a anuntat lansarea unei editii limitate de oua Kinder albastre si roz in Marea Britanie: Decizia companiei, aspru criticata

Ferrero a anuntat ca va lansa in Marea Britanie o editie limitata de oua Kinder colorate in roz sau albastru, relateaza The Independent. Potrivit reprezentantilor companiei, ambalajul oului va avea o.

Marea Britanie isi retrage tot personalul diplomatic din Yemen

Marea Britanie a anuntat astazi ca isi va retrage tot personalul din ambasada sa din Yemen, ca urmare a recomandarii Statelelor Unite ca toti cetatenii sai sa paraseasca tara dupa alerta terorista emisa saptamana trecuta.

Germania a reziliat acordurile cu SUA, Franta si Marea Britanie privind schimbul de date

Germania a anulat acordurile privind schimbul de date cu SUA, Marea Britanie si Franta, incheiate in 1968, care permiteau serviciilor speciale ale acestor tari sa efectueze monitorizari pe teritoriul Germaniei, in urma scandalului de spionaj vizand un program de interceptari ale convorbirilor telefonice si pe internet, a relatat Russia Today, potrivit Agerpres.

Petrom si Exxon urgenteaza explorarile din Marea Neagra

Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM) a incheiat un act aditional la acordul cu OMV Petrom si ExxonMobil pentru perimetrul Neptun din Marea Neagra, pentru ca lucrarile de explorare sa fie urgentate, potrivit lui Gheorghe Dutu, presedintele ANRM.

Marea Britanie prelungeste perioada de inchidere a ambasadei din Yemen

Oficialii britanici au decis sa mentina inchisa ambasada din Yemen pana la finalul sarbatorii musulmane Aid el-Fitr din motive de securitate, in urma amenintarilor cu atentate din partea al-Qaida.

SUA, in alerta. Zeci de ambasade americane, inchise. Franta, Marea Britanie si Germania au urmat exemplul americanilor

Ambasadele SUA din majoritatea tarilor arabe sunt inchise duminica. Autoritatile americane au anuntat inchiderea a cel putin 22 de ambasade in Orientul Mijlociu, inclusiv in Israel, dar si in Afganistan si.

SUA si Marea Britanie isi exprima ingrijorarea fata de victoria lui Mugabe in Zimbabwe

Autoritatile americane si cele britanice si-au exprimat ingrijorarea fata de rezultatele alegerilor din Zimbabwe, dupa ce presedintele Robert Mugabe a castigat un al saptelea mandat de cinci ani, in contextul suspiciunilor de frauda electorala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )