Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vodafone va lansa 4G in Marea Britanie, pe 29 august

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vodafone va lansa 4G in Marea Britanie, pe 29 august

Vodafone a dezvaluit ca va lansa serviciul 4G in Marea Britanie pe 29 august, in prima faza in Londra, dupa investitii de 900 de milioane de lire in retea, scrie BBC . continuă pe Wall-Street Ro

Ferrero a anuntat lansarea unei editii limitate de oua Kinder albastre si roz in Marea Britanie: Decizia companiei, aspru criticata

Ferrero a anuntat ca va lansa in Marea Britanie o editie limitata de oua Kinder colorate in roz sau albastru, relateaza The Independent. Potrivit reprezentantilor companiei, ambalajul oului va avea o.

Banca rea din Marea Britanie a rambursat ajutoare de stat de 1,9 miliarde lire

UK Asset Resolution UKAR) - banca rea din Marea Britanie, controlata de stat, care gestioneaza creditele institutiilor salvate de la faliment, a rambursat catre guvern, in primele sase luni din 2013, 1,9 miliarde lire 2,9 miliarde dolari).

Dacia a inregistrat o cota de piata pentru primele 7 luni in Marea Britanie de 0,63%, cu 8.297 autoturisme inmatriculate

Dacia si-a marit usor cota de piata in Marea Britanie la 0,63% in primele 7 luni, de la 0,6% in primul semestru. Producatorul auto a inmatriculat 8. 297 autoturisme, ocupand astfel pozitia 19 din 38 de.

Marea Britanie isi retrage tot personalul diplomatic din Yemen

Marea Britanie a anuntat astazi ca isi va retrage tot personalul din ambasada sa din Yemen, ca urmare a recomandarii Statelelor Unite ca toti cetatenii sai sa paraseasca tara dupa alerta terorista emisa saptamana trecuta.

Germania a reziliat acordurile cu SUA, Franta si Marea Britanie privind schimbul de date

Germania a anulat acordurile privind schimbul de date cu SUA, Marea Britanie si Franta, incheiate in 1968, care permiteau serviciilor speciale ale acestor tari sa efectueze monitorizari pe teritoriul Germaniei, in urma scandalului de spionaj vizand un program de interceptari ale convorbirilor telefonice si pe internet, a relatat Russia Today, potrivit Agerpres.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )