Libnet.ro
UNICEF

17:30

Banca Romaneasca amana plata ratelor. Pentru cate luni vor beneficia clientii de aceasta facilitate

Playtech Playtech,
Banca Romaneasca amana plata ratelor. Pentru cate luni vor beneficia clientii de aceasta facilitate

In contextul eforturilor depuse de intreaga comunitate din Romania si de catre autoritati pentru prevenirea coronavirusului, Banca Romaneasca a anuntat ca amana plata ratelor datorate acestei institutii finnaciare de catre persoanele fizice. Banca Romaneasca amana plata ratelor Asadar, pentru credite ipotecare, consum cu ipoteca sau nevoi personale, in baza solicitarilor clientilor realizate prin call center . continuă pe Playtech

Coronavirus |Banca Transilvania amana plata ratelor pentru anumiti clienti

Banca Transilvania extinde perioada de gratie pentru clientii care detin carduri de cumparaturi in urma situatiei create de raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

Banca Romaneasca amana plata creditelor pe fondul crizei COVID-19

Clientii persoane fizice de la Banca Romaneasca pot beneficia de amanarea temporara, de pana la doua luni a platii ratelor datorate, se arata intr-un comunicat remis, luni, Redactiei noastre.

CEC Bank amana plata ratelor pentru creditele luate de persoanele fizice

CEC Bak urmeaza sa anunte saptamana viitoare amanarea platilor ratelor pentru creditele luate de persoanele fizice pentru o perioada de 30 de zile, avand in vedere criza coronavirus si imposibilitatea clientilor de a ajunge la banca, conform unor surse de pe piata bancara.

Coronavirus |Doua banci din Romania amana plata ratelor

Banca Transilvania si CEC Bank sunt bancile care vor amana plata ratelor pentru anumite credite, conform informatiilor obtinute de catre Wall-street. ro pana in acest moment, ca urmare a situatiei create de catre raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

Coronavirus |Cum poti amana plata ratelor daca esti client Banca Romaneasca

Banca Romaneasca le permite clientilor persoane fizice posibilitatea de a-si suspenda temporar, pana la 2 luni, plata ratelor datorate, in urma situatiei create de extinderea COVID-19 la nivelul Romaniei.

O noua banca amana plata ratelor la credite, pe fondul crizei COVID-19

Banca Romaneasca anunta ca clientii persoane fizice pot beneficia de amanarea temporara, de pana la doua luni a platii ratelor datorate, in contextul epidemiei de coronavirus.

IFN Extra Finance amana incasarea ratelor pentru 15 zile

IFN Extra Finance a luat decizia de a amana cu 15 zile scadentele clientilor sai cu costuri zero, in contextul pandemiei de coronavirus, a anuntat, luni, institutia financiara nebancara.

CEC Bank va suspenda plata ratelor pentru persoanele fizice

Decizia va fi anuntata la inceputul saptamanii viitoare si vine in contextul pandemiei de coronavirus. Suspendarea ar putea fi de o luna pentru toti clientii persoane fizice, scrie profit. ro.

Banca Transilvania amana plata creditelor pe fondul crizei COVID-19

Clientti Bancii Transilvania BT) au primit, sambata, un mesaj prin care sunt informati ca perioada de gratie a platii cardurilor de credite se va extinde.

Digi24: Florin Citu: Avem discutii cu sistemul bancar sa se amane plata ratelor cu 2-3 luni

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat sambata seara, la Digi24, ca poarta discutii cu mediul bancar pentru ca cetatenii care au rate la banci sa poata plati cu intarziere, date fiind dificultatile generate de criza epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )