Libnet.ro
UNICEF

19:00

O noua banca amana plata ratelor la credite, pe fondul crizei COVID-19

Adevărul Adevărul,
O noua banca amana plata ratelor la credite, pe fondul crizei COVID-19

Banca Romaneasca anunta ca clientii persoane fizice pot beneficia de amanarea temporara, de pana la doua luni a platii ratelor datorate, in contextul epidemiei de coronavirus. continuă pe Adevărul

Banca Romaneasca amana plata creditelor pe fondul crizei COVID-19

Clientii persoane fizice de la Banca Romaneasca pot beneficia de amanarea temporara, de pana la doua luni a platii ratelor datorate, se arata intr-un comunicat remis, luni, Redactiei noastre.

Banca Romaneasca amana plata ratelor. Pentru cate luni vor beneficia clientii de aceasta facilitate

In contextul eforturilor depuse de intreaga comunitate din Romania si de catre autoritati pentru prevenirea coronavirusului, Banca Romaneasca a anuntat ca amana plata ratelor datorate acestei institutii finnaciare de catre persoanele fizice. Banca Romaneasca amana plata ratelor Asadar, pentru credite ipotecare, consum cu ipoteca sau nevoi personale, in baza solicitarilor clientilor realizate prin call center .

Banca Transilvania amana plata creditelor pe fondul crizei COVID-19

Clientti Bancii Transilvania BT) au primit, sambata, un mesaj prin care sunt informati ca perioada de gratie a platii cardurilor de credite se va extinde.

Coronavirus |Doua banci din Romania amana plata ratelor

Banca Transilvania si CEC Bank sunt bancile care vor amana plata ratelor pentru anumite credite, conform informatiilor obtinute de catre Wall-street. ro pana in acest moment, ca urmare a situatiei create de catre raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

Coronavirus |Cum poti amana plata ratelor daca esti client Banca Romaneasca

Banca Romaneasca le permite clientilor persoane fizice posibilitatea de a-si suspenda temporar, pana la 2 luni, plata ratelor datorate, in urma situatiei create de extinderea COVID-19 la nivelul Romaniei.

Coronavirus |Banca Transilvania amana plata ratelor pentru anumiti clienti

Banca Transilvania extinde perioada de gratie pentru clientii care detin carduri de cumparaturi in urma situatiei create de raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

CEC Bank amana plata ratelor pentru creditele luate de persoanele fizice

CEC Bak urmeaza sa anunte saptamana viitoare amanarea platilor ratelor pentru creditele luate de persoanele fizice pentru o perioada de 30 de zile, avand in vedere criza coronavirus si imposibilitatea clientilor de a ajunge la banca, conform unor surse de pe piata bancara.

CEC Bank amana pentru o luna plata ratelor la toate creditele acordate persoanelor fizice

Pe fondul crizei epidemiologice cu COVID-19, CEC Bank, anunta ca este pregatita sa sustina amanarea pentru 30 de zile a platii ratelor la creditele acordate persoanelor fizice, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

CEC Bank anunta oficial ca amana pentru o luna plata ratelor la toate creditele

Pe fondul crizei epidemiologice cu COVID-19, CEC Bank anunta ca este pregatita sa sustina amanarea pentru 30 de zile a platii ratelor la creditele acordate persoanelor fizice.

Plata ratelor pentru credite de nevoi personale, amanata si de o institutie nebancara

Romanii care au de platit rate pentru creditele de nevoi personale vor beneficia de o perioada de gratie de 15 zile, cu posibilitatea de prelungire in functie de analiza asupra evolutiei impactului economic al acestei crize de coronavirus asupra clientilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )