Libnet.ro
UNICEF

17:30

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank

Adevărul Adevărul,
Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank

Banca Transilvania BT) a devenit actionar al Victoriabank, a treia banca ca marime din Republica Moldova. BT va avea o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), transmite IPN cu referire la un comunicat de presa semnat de catre Laura Petrehus, director adjunct al departamentului comunicare si PR al BT, cu sediul Central in Cluj Napoca, Romania. continuă pe Adevărul

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank din Republica Moldova

Banca Transilvania a informat marti BVB ca a devenit actionar al Victoriabank, a treia banca din Republica Moldova din punct de vedere al activelor, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD).

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Banca Transilvania intra in actionariatul Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Mutare-surpriza pe piata bancara. Ce a decis o mare banca din Romania

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )