Libnet.ro
UNICEF

22:45

Banca Transilvania intra in actionariatul Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Transilvania intra in actionariatul Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank din Republica Moldova

Banca Transilvania a informat marti BVB ca a devenit actionar al Victoriabank, a treia banca din Republica Moldova din punct de vedere al activelor, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD).

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank

Banca Transilvania BT) a devenit actionar al Victoriabank, a treia banca ca marime din Republica Moldova. BT va avea o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), transmite IPN cu referire la un comunicat de presa semnat de catre Laura Petrehus, director adjunct al departamentului comunicare si PR al BT, cu sediul Central in Cluj Napoca, Romania.

Mutare-surpriza pe piata bancara. Ce a decis o mare banca din Romania

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si.

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Luni, 15 ianuarie, cea mai DEPRESIVA zi din an. Ce RISCURI presupune

A treia zi de luni a fiecarui inceput de an este considerata a fi cea mai depresiva. Luni, 15 ianuarie, este Lunea albastra, cea mai trista zi a anului 2018, scrie Adevarul. in.

Aveti grija! Luni, 15 ianuarie, este cea mai depresiva zi din an. Ce inseamna

A treia zi de luni a fiecarui an este considerata a fi cea mai depresiva zi. Drept urmare, lunii, 15 ianuarie, este Blue Monday, cea mai depresiva zi a anului 2018. Luni, 15 ianuarie, in.

Erste va aduce in Romania platforma digitala George in acest an. Aliniata la noile reglementari PSD2, platforma a fost lansata luni in Slovacia si este cea mai populara in Austria

George, platforma digitala a Erste Group aliniata la noile reglementari PSD2,a fost lansata luni in Slovacia, urmeaza Cehia si Romania. Surse din interiorul Grupului bancar care opereaza cea mai mare banca locala au precizat pentru HotNews. ro ca intrarea lui George in Romania este preconizata pentru a doua jumatate a acestui an. Pana in prezent, platforma ajunge la aproape 2 milioane de utilizatori.

Uuuu, politist adjectiv, aresteaza-ne pe toti FARA NICIUN MOTIV! Cea mai frumoasa femeie din Politie face ravagii printre barbati (FOTO)

Politist-adjectiv, aresteaza-ne pe toti fara niciun motiv! Cea mai frumoasa politista din Romania le pica deseori cu tronc infractorilor. Luiza Ciuclea are 26 de ani si este cea mai frumoasa politist.

Catalina Ponor, cea mai buna gimnasta a Europei in 2017, dupa un sondaj destinat fanilor

Catalina Ponor a fost desemnata, luni, de catre forul european de profil UEG), cea mai buna gimnasta a anului 2017, in urma unui sondaj destinat fanilor care si-au exprimat voturile timp de zece zile.

Marius Pieleanu: Cea mai rezonabila varianta ar fi aceea a unei demisii din partea lui Mihai Tudose

Sociologul Marius Pieleanu, cel care conduce institutulAvangarde, e de parere caMihai Tudose este cel care ar trebui sa-si dea demisia din functia de prim-ministru. Cea mai rezonabila.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )