Libnet.ro
UNICEF

13:30

Banca Transilvania discuta preluarea Volksbank

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Transilvania discuta preluarea Volksbank

O tranzactie care poate schimba configuratia sistemului bancar: Banca Transilvania negociaza preluarea Volksbank Romania, pe care grupul austriac vrea sa o vanda pentru a acoperi deficitul de capital. continuă pe Wall-Street Ro

Surse: Banca Transilvania negociaza preluarea Volksbank

Banca Transilvania negociaza preluarea Volksbank Romania, pe care grupul austriac vrea sa o vanda pentru a acoperi deficitul de capital, transmite Bloomberg.

Banca Transilvania negociaza preluarea Volksbank

Banca Transilvania negociaza preluarea Volksbank Romania, pe care grupul austriac vrea sa o vanda pentru a acoperi deficitul de capital, informeaza Bloomberg. Discutiile se afla in faza de inceput si nu.

Banca Transilvania vrea sa preia filiala din Romania a Volksbank. Austriecii trebuie sa vanda pana la finele lui 2015

Banca Transilvania negociaza preluarea Volksbank Romania, pe care grupul austriac vrea sa o vanda pentru a acoperi deficitul de capital, potrivit unor surse citate de catre Bloomberg.

Banca Transilvania confirma negocierile pentru preluarea Volksbank Romania

ACTUALIZARE 16:00 Banca Transilvania TLV) confirma ca in prezent au loc negocieri privind o potentiala achizitie de catre Banca a pachetului integral de actiuni la Volksbank Romania, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Preluarea Volksbank, interesanta pentru Banca Transilvania

Grupul austriac Volksbank vrea sa vanda sucursala din Romania pentru a acoperi deficitul de capital, de aceasta tranzactie fiind interesata Banca Transilvania, care a intrat in negocieri.

BCR, BRD si Banca Transilvania ar putea fi supravegheate direct de catre BCE

Reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei BNR) vor incepe in zilele urmatoare discutii cu expertii BCE pentru a stabili bancile locale care vor fi supravegheate direct de institutia europeana, fiind vizate in primul rand BCR, BRD si Banca Transilvania, potrivit lui Virgil Dascalescu, director in Directia Stabilitate din BNR, citat de Mediafax.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )