Libnet.ro
UNICEF

13:00

Banca Transilvania vrea sa preia filiala din Romania a Volksbank. Austriecii trebuie sa vanda pana la finele lui 2015

Adevărul Adevărul,
Banca Transilvania vrea sa preia filiala din Romania a Volksbank. Austriecii trebuie sa vanda pana la finele lui 2015

Banca Transilvania negociaza preluarea Volksbank Romania, pe care grupul austriac vrea sa o vanda pentru a acoperi deficitul de capital, potrivit unor surse citate de catre Bloomberg. continuă pe Adevărul

Preluarea Volksbank, interesanta pentru Banca Transilvania

Grupul austriac Volksbank vrea sa vanda sucursala din Romania pentru a acoperi deficitul de capital, de aceasta tranzactie fiind interesata Banca Transilvania, care a intrat in negocieri.

Surse: Banca Transilvania negociaza preluarea Volksbank

Banca Transilvania negociaza preluarea Volksbank Romania, pe care grupul austriac vrea sa o vanda pentru a acoperi deficitul de capital, transmite Bloomberg.

Banca Transilvania negociaza preluarea Volksbank

Banca Transilvania negociaza preluarea Volksbank Romania, pe care grupul austriac vrea sa o vanda pentru a acoperi deficitul de capital, informeaza Bloomberg. Discutiile se afla in faza de inceput si nu.

Banca Transilvania discuta preluarea Volksbank

O tranzactie care poate schimba configuratia sistemului bancar: Banca Transilvania negociaza preluarea Volksbank Romania, pe care grupul austriac vrea sa o vanda pentru a acoperi deficitul de capital.

Banca Transilvania confirma negocierile pentru preluarea Volksbank Romania

ACTUALIZARE 16:00 Banca Transilvania TLV) confirma ca in prezent au loc negocieri privind o potentiala achizitie de catre Banca a pachetului integral de actiuni la Volksbank Romania, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BCR, BRD si Banca Transilvania ar putea fi supravegheate direct de catre BCE

Reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei BNR) vor incepe in zilele urmatoare discutii cu expertii BCE pentru a stabili bancile locale care vor fi supravegheate direct de institutia europeana, fiind vizate in primul rand BCR, BRD si Banca Transilvania, potrivit lui Virgil Dascalescu, director in Directia Stabilitate din BNR, citat de Mediafax.

Impactul poluarii industriale din Romania, estimat pana la 80 mld. euro

Poluarea industriala din Romania a generat, in perioada 2008-2012, costuri estimate cu sanatatea si protectia mediului de 25 pana la 80 miliarde euro, termocentrala Turceni fiind al treilea mare poluator din.

REVISTA BLOGURILOR: Starea parcului auto din Romania

Zoso arata in cateva cuvinte cum e parcul auto din Romania. Victorkapra prezinta filmul Ida care portretizeaza ticalosia in alb si negru. Iar Adela Parvu ne invita sa votam cele mai frumoase amenajari don Romania.

Cele trei focare de HIV din Romania

Managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, a prezentat, miercuri, o harta a cazurilor de HIV/SIDA din Romania care arata ca Bucuresti, Constanta si Bacau, sunt cele trei orase unde traiesc cei mai multi romani infectati cu virusul HIV-SIDA.

Executivii din Romania castiga de doua ori mai putini bani decat elvetienii

Un director executiv din Romania castiga, in medie, 117. 900 de euro intr-un an, piata romaneasca consemnand o crestere a pachetului salarial de 6-8%, in conditiile in care avansul la nivel mondial a fost de 3-4% in 2014 fata de anul trecut, se arata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )