Libnet.ro
UNICEF

22:30

Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru spitale de stat din Romania

Hotnews Hotnews,
 Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru spitale de stat din Romania

In contextul pandemiei de coronavirus, Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru cumpararea unor aparate de ventilatie mecanica, echipamente si materiale pentru spitale de stat din Romania. omer Tetik, Director General BT, spune ca solidaritatea este cea de care avem nevoie cel mai mult in aceasta perioada. continuă pe Hotnews

Banca Transilvania doneaza 1,4 mil. lei pentru spitalele de stat

Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru cumpararea unor aparate de ventilatie mecanica, echipamente si materiale pentru spitale de stat din Romania, a anuntat compania.

Coronavirus |Profi doneaza 1 milion de lei pentru achizitionarea de aparate de ventilatie artificiala

Profi Rom Food a donat 1 milion de lei pentru cumpararea de aparate de ventilatie artificiala, vitale pentru supravieturirea bolnavilor de Coronavirus, in stare grava.

Banca Transilvania anunta un prim set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor

Banca Transilvania anunta un prim set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor si a companiilor care lucreaza cu BT, afectate de actualul context, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Banca Transilvania anunta un set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor si a companiilor in criza coronavirusului

Banca Transilvania anunta un prim set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor si a companiilor care lucreaza cu BT, afectate de actualul context, printre care si reducerea ratelor de credit.

Banca Transilvania a facut acum anuntul oficial! Ce se intampla cu toti clientii care au card de credit

Criza mondiala sanitara a facut ca reprezentantii Bancii Transilvania sa-si anunte toti clientii care detin carduri de credit ca extind perioada de gratie a platii aferente acestora. Banca Transilvania extinde perioada de gratie a platii cardurilor de credit Acestia au comunicat intr-un mesaj transmis clientilor care detin astfel de carduri urmatoarele:Dorim sa te scutim de .

Coronavirus |Banca Transilvania amana plata ratelor pentru anumiti clienti

Banca Transilvania extinde perioada de gratie pentru clientii care detin carduri de cumparaturi in urma situatiei create de raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

Banca Transilvania isi scuteste clientii de plata ratelor pana in luna mai. in functie de evolutia pandemiei, perioada s-ar putea prelungi

Banca Transilvania a decis sa le ofere clientilor o perioada de gratie extinsa, in contextul inmultirii cazurilor de coronavirus in Romania. Institutia bancara si-a notificat utilizatorii de.

Cofondatorul companiei Alibaba doneaza Europei doua milioane de masti sanitare

Miliardarul chinez Jack Ma, cofondator al companiei Alibaba, a promis ca va dona 2 milioane de masti sanitare pentru a fi distribuite in Europa, iar primul transport a ajuns vineri noapte in Belgia.

Banca Transilvania amana plata creditelor pe fondul crizei COVID-19

Clientti Bancii Transilvania BT) au primit, sambata, un mesaj prin care sunt informati ca perioada de gratie a platii cardurilor de credite se va extinde.

Loteria Romana: Report de milioane de lei la Joker pentru extragerile de duminica, 15 martie

Un report de aproximativ 6,87 milioane lei 1,43 milioane de euro) se inregistreaza la categoria I a jocului Joker, pentru tragerile loto care vor avea loc duminica, informeaza Loteria Romana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )