Libnet.ro
UNICEF

12:15

Banca Transilvania a facut acum anuntul oficial! Ce se intampla cu toti clientii care au card de credit

Playtech Playtech,
Banca Transilvania a facut acum anuntul oficial! Ce se intampla cu toti clientii care au card de credit

Criza mondiala sanitara a facut ca reprezentantii Bancii Transilvania sa-si anunte toti clientii care detin carduri de credit ca extind perioada de gratie a platii aferente acestora. Banca Transilvania extinde perioada de gratie a platii cardurilor de credit Acestia au comunicat intr-un mesaj transmis clientilor care detin astfel de carduri urmatoarele:Dorim sa te scutim de . continuă pe Playtech

Este oficial! Ianis Hagi isi intrerupe activitatea. Anuntul a fost facut acum

Criza mondiala cu care ne confruntam in aceasta perioada afecteaza sportul. in actualul context, competitiile sunt anulate pe banda rulanta. Aflat in Scotia, la Glasgow Rangers, fotbalistul roman Ianis Hagi isi intrerupe activitatea, anuntul fiind facut in acest weekend. Este oficial! Ianis Hagi isi intrerupe activitatea la Glasgow Rangers Inevitabilul se produce si in fotbalul .

Stare de urgenta in Romania. Ce masuri iau oficial autoritatile. Toti cetatenii trebuie sa tina cont de asta

Care sunt masurile luate de autoritati, odata cu venirea starii de urgenta? Traian Berbeceanu a facut anuntul oficial pe pagina sa de socializare, in legatura cu reglementarile noii situatii din Romania. Stare de urgenta in Romania. Ce masuri iau oficial autoritatile? UPDATE: Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a dat explicatii la Digi24 .

Banca Transilvania isi scuteste clientii de plata ratelor pana in luna mai. in functie de evolutia pandemiei, perioada s-ar putea prelungi

Banca Transilvania a decis sa le ofere clientilor o perioada de gratie extinsa, in contextul inmultirii cazurilor de coronavirus in Romania. Institutia bancara si-a notificat utilizatorii de.

Coronavirus |Banca Transilvania amana plata ratelor pentru anumiti clienti

Banca Transilvania extinde perioada de gratie pentru clientii care detin carduri de cumparaturi in urma situatiei create de raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

Masuri luate de Banca Transilvania pentru protectia clientilor si a angajatilor, in contextul coronavirus COVID-19

Banca Transilvania anunta ca a montat sisteme cu dezinfectant la intrarea in unitatile BT si a luat si alte masuri de protectie a clientilor si a angajatilor.

Banca Transilvania amana plata creditelor pe fondul crizei COVID-19

Clientti Bancii Transilvania BT) au primit, sambata, un mesaj prin care sunt informati ca perioada de gratie a platii cardurilor de credite se va extinde.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2111 seconds )