Libnet.ro
UNICEF

13:30

Banca Transilvania este prima institutie de credit care estimeaza oficial ce taxa pe lacomie va plati in 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Transilvania este prima institutie de credit care estimeaza oficial ce taxa pe lacomie va plati in 2019

Banca Transilvania anticipeaza ca va plati o taxa pe active de 136 mil. lei in acest an. Luand in considerare un calcul proportional, daca banca ar fi inregistrat efectul taxei in T1 2019, impozitul ar fi atins nivelul de 28,5 mil. lei. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Transilvania va plati peste 28 milioane de euro taxa pe active impusa de stat

Profitul net al Bancii Transilvania este de 436,07 milioane lei, ca rezultat al eficientizarii si consolidarii businessului. in ceea ce priveste eficienta operationala, aceasta se pastreaza la nivel confortabil in Banca Transilvania, aceasta fiind de 47%, calculat cu un impact anualizat al contributiei la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare si la Fondul de Rezolutie.

PROGRAM BANCA TRANSILVANIA DE PASTE SI 1 MAI. Programul unitatilor BT in minivacanta de Paste

Banca Transilvania a anuntat programul in minivacanta de Paste si 1 Mai. Cu ocaziasarbatorilor dePastesi 1 Mai, ne poti gasi in unitatile BT.

Banca Transilvania si CEC introduc platile in 10 secunde

Romanii pot efectua plati instant cu sume mai mici de 50. 000 de lei, printr-un nou serviciu introdus, de luni, de Banca Transilvania si CEC Bank. Serviciul Plati Instant poate fi introdus si de magazinele online, a informat, luni, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro, Transfond, administratorul si operatorul Casei de Compensare Automata a platilor comerciale interbancare.

Universitatea care nu mai angajeaza profesori fumatori. Ce act trebuie sa semneze candidatii

Universitatea din Nagasaki nu mai angajeaza fumatori. Este prima institutie de invatamant public din Japonia care a luat o astfel de masura. Astfel, isi intensifica eforturile de a limita accesul fumatorilor la joburile scoase la concurs. Cadrele didactice care vor, totusi, sa lucreze in respectiva universitate trebuie sa semneze un angajament ca renunta la tigari.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )