Libnet.ro
UNICEF

11:45

PROGRAM BANCA TRANSILVANIA DE PASTE SI 1 MAI. Programul unitatilor BT in minivacanta de Paste

Antena3 Antena3,
PROGRAM BANCA TRANSILVANIA DE PASTE SI 1 MAI. Programul unitatilor BT in minivacanta de Paste

Banca Transilvania a anuntat programul in minivacanta de Paste si 1 Mai. Cu ocaziasarbatorilor dePastesi 1 Mai, ne poti gasi in unitatile BT. continuă pe Antena3

PROGRAM BCR DE PASTE SI 1 MAI. Programul unitatilor BCR in minivacanta de Paste

Banca Comerciala Romana BCR) informeaza publicul ca unitatile sale teritoriale retail si centrele de afaceri corporate vor avea urmatorul program cu ocazia Sarbatorilor.

PROGRAM MEGA IMAGE PASTE 2019. Programul magazinelor Mega Image in perioada sarbatorilor pascale

in ziua de Paste magazinele Mega Image standard si ShopGo sunt inchise. Pentru a consulta lista completa a progrmaului de.

PROGRAM MAGAZINE DE PASTE 2019. Programul supermarketurilor si hypermarketurilor in minivacanta de Paste

Duminica, 28 aprilie 2019, este Pastele Ortodox, prilej pentru romani sa se duca cu gadnul la o noua minivacanta, mai ales ca Vinerea Mare este zi libera, iar 1 mai este din nou zi.

PROGRAM ALPHA BANK DE PASTE SI 1 MAI. Programul Alpha Bank in minivacanta de Paste

Alpha Bank anunta program special in minivacanta de Paste. Astfel, programul este urmatorul: 26, 29 aprilie si.

PROGRAM RAIFFEISEN DE PASTE SI 1 MAI. Programul agentiilor Raiffeisen in minivacanta de Paste

Zilele de 26, 28, 29 aprilie si 1 mai sunt zile nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank. Unele unitati ale bancii din supermarket-uri si mall-uri vor fi insa deschise insa.

PROGRAM METROREX de PASTE si 1 Mai. Cum vor circula metrourile in perioada urmatoare

PROGRAM METROREX de PASTE si 1 Mai. Metrorex vine in intampinarea calatorilor si anunta programul circulatiei trenurilor de metrou pentru perioada Sarbatorilor Pascale. PROGRAM METROREX de PASTE.

Banca Transilvania si CEC introduc platile in 10 secunde

Romanii pot efectua plati instant cu sume mai mici de 50. 000 de lei, printr-un nou serviciu introdus, de luni, de Banca Transilvania si CEC Bank. Serviciul Plati Instant poate fi introdus si de magazinele online, a informat, luni, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro, Transfond, administratorul si operatorul Casei de Compensare Automata a platilor comerciale interbancare.

Banca Transilvania este prima institutie de credit care estimeaza oficial ce taxa pe lacomie va plati in 2019

Banca Transilvania anticipeaza ca va plati o taxa pe active de 136 mil. lei in acest an. Luand in considerare un calcul proportional, daca banca ar fi inregistrat efectul taxei in T1 2019, impozitul ar fi atins nivelul de 28,5 mil. lei.

Banca Transilvania va plati peste 28 milioane de euro taxa pe active impusa de stat

Profitul net al Bancii Transilvania este de 436,07 milioane lei, ca rezultat al eficientizarii si consolidarii businessului. in ceea ce priveste eficienta operationala, aceasta se pastreaza la nivel confortabil in Banca Transilvania, aceasta fiind de 47%, calculat cu un impact anualizat al contributiei la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare si la Fondul de Rezolutie.

PROGRAM MEGA de PASTE. Ce program au magazinele MEGA de Paste

PROGRAM MEGA de PASTE. Programul magazinelor Mega Image in Vinerea Mare si de Paste Magazinele Mega Image si ShopGo functioneazadupa orar individual. PROGRAM MEGA de PASTE. Cele mai multe dintre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )