Libnet.ro
UNICEF

17:00

Bancile din Romania, pe locul doi in Europa la profitabilitate in 2016. Cine ocupa primul loc

B1 B1,
Bancile din Romania, pe locul doi in Europa la profitabilitate in 2016. Cine ocupa primul loc

Bancile din Romania se afla in topul celor mai profitabile banci din Europa in 2016. Institutiile de credit din tara noastra au participat la studiul Autoritatii Bancare Europene, iar. continuă pe B1

5 orase mari din Romania care merita investitia in locuinte premium

In ciuda contextului social si politic actual, in 2016, in principalele orase din Romania, dezvoltarea imobiliara si, in special, cea rezidentiala, a cunoscut cea mai mare amploare din perioada postdecembrista. Mai mult, nevoia imobiliara a populatiei.

RUSII iSI SCOT BANII DIN ROMANIA!

Rusii de la Alro Slatina isi scot banii din Romania. Miliardarul Vitali Machitski a propus ca intregul profit pe anul trecut sa fie dat actionarilor. Actionarul majoritar Vimetco cere.

Cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, avertisment pentru contributori

NN Pensii, cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, si-a avertizat in aceasta saptamana contributorii printr-un newsletter ca statul ar putea sa treaca la.

Istoria numelor judetelor din Romania. De unde provine denumirea regiunilor

Unele nume ale judetelor din Romania provin din vechi cuvinte de origine straina, altele au legatura cu personalitati care au influentat zona sau sunt legate de diverse legende locale, scrie.

Orasul din Romania in care exista taxa pe umbra

Autoritatile locale din Romania se dovedesc a fi extrem de inventive cand vine vorba despre taxe. in mai multe localitati din tara sunt taxate cu cateva sute de lei casatoriile din.

Presedintele Klaus Iohannis: Comunitatea germanilor din Romania este parte integranta a istoriei si identitatii tarii noastre

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii acestei tari, sunt apreciati si respectati de toti romanii.

Klaus Iohannis: Germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii tarii noastre

Germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii acestei tari, sunt apreciati si respectati de toti romanii, a fost mesajul presedintelui Klaus Iohannis transmis cu ocazia.

Gheorghe Hagi: Ne gandim la titlu, dar nu mi-ar displacea deloc sa terminam pe locul doi

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, duminica, dupa remiza din meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, ca se gandeste la castigarea titlului, dar a precizat ca nu i-ar displacea nici sa te.

INS: Declinul demografic din Romania s-a accentuat, in februarie, pe fondul scaderii natalitatii, comparativ cu aceeasi perioada din 2016

Romania a inregistrat, in luna februarie, o scadere a natalitatii, comparativ cu aceeasi perioada din 2016, arata datele Institutului National de Statistica INS).

Acelasi brand, calitati diferite in Vest fata de Est? Ministrul Agriculturii solicita controale mixte in 5 tari vest-europene: Nu suntem aventurieri. PLUS: Miere frantuzeasca, retrasa dintr-un supermarket din Romania

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, luni, ca a solicitat omologilor sai din Germania, Franta, Italia, Olanda si Belgia, sa dea posibilitatea specialistilor romani sa preleveze, alaturi de specialistii din statele respective, probe de pe acele piete, pentru a analiza daca exista sau nu diferente de calitate intre produsele acelorasi branduri, in Romania fata de tarile vest-europene. El a facut astfel apel la prudenta in aceasta chestiune. In schimb, controalele obisnuite efectuate in Romania de catre organismele de control de aici nu au depistat abateri de la normele legale, cu exceptia unui singur caz, in care a fost retrasa o canitate de miere frantuzeasca dintr-un supermarket pentru depasirea nivelului admis al unei substante.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )