Libnet.ro
UNICEF

16:15

Klaus Iohannis: Germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii tarii noastre

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii tarii noastre

Germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii acestei tari, sunt apreciati si respectati de toti romanii, a fost mesajul presedintelui Klaus Iohannis transmis cu ocazia. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis: Comunitatea germanilor din Romania este parte integranta a istoriei si identitatii tarii noastre

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii acestei tari, sunt apreciati si respectati de toti romanii.

Mesajul de condoleante a lui Klaus Iohannis in urma atentatelor din Egipt

Klaus Iohannis a transmis, astazi, presedintelui Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah al-Sisi, un mesaj de condoleante, in urma atacurilor teroriste ce au avut loc duminica asupra bisericilor copte din.

Noi decrete semnate de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele de acreditare a ambasadorilor Romaniei in Kazahstan si Tadjikistan, Singapore si Republica Populara Chineza. Potrivit unui comunicat al.

Klaus Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului a adresat, vineri, o scrisoare presedintelui Senatului, Calin.

Klaus Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe data de 9 mai

Presedintele Klaus Iohannis le-a trimis presedintilor celor doua camere ale Parlamentului o scrisoare in care cere sa se adreseze legislativului cu un mesaj pe data de 9 mai, cu ocazia sarbatoririi a 140 de ani de la Proclamarea Independentei de Stat a Romaniei, precum si cu ocazia Zilei Europei.

5 orase mari din Romania care merita investitia in locuinte premium

In ciuda contextului social si politic actual, in 2016, in principalele orase din Romania, dezvoltarea imobiliara si, in special, cea rezidentiala, a cunoscut cea mai mare amploare din perioada postdecembrista. Mai mult, nevoia imobiliara a populatiei.

Gospodariile din Romania au obtinut venituri de 3.085 lei pe luna in ultimul trimestru din 2016, in crestere cu 3,8%

Veniturile totale ale gospodariilor din Romania au crescut in ultimul trimestru al anului trecut cu 3,8% fata de trimestrul anterior, pana la 3. 085 lei 684 euro) pe luna, in timp ce cheltuielile s-au majorat cu 5,9%, la 2. 692 lei 597 euro), arata.

Accident groaznic pe strada pe care sta presedintele Klaus Iohannis

Un sofer de 28 de ani a produs un accident pe strada Balea, masina in care se afla fiind un morman de fiare. Tanarul, insa, a scapat nevatamat si a iesit singur din vehicul, scrie.

Veste crunta pentru Klaus Iohannis. Un apropiat de-al sau a incetat din viata

Mircea Niculescu, directorul Apa Canal Sibiu, s-a stins din viata joi, la un spital din Sibiu, scrie tribuna. ro. Niculescu a fost cel mai longeviv director al unei societati de gospodarire comunala si apoi al.

Acelasi brand, calitati diferite in Vest fata de Est? Ministrul Agriculturii solicita controale mixte in 5 tari vest-europene: Nu suntem aventurieri. PLUS: Miere frantuzeasca, retrasa dintr-un supermarket din Romania

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, luni, ca a solicitat omologilor sai din Germania, Franta, Italia, Olanda si Belgia, sa dea posibilitatea specialistilor romani sa preleveze, alaturi de specialistii din statele respective, probe de pe acele piete, pentru a analiza daca exista sau nu diferente de calitate intre produsele acelorasi branduri, in Romania fata de tarile vest-europene. El a facut astfel apel la prudenta in aceasta chestiune. In schimb, controalele obisnuite efectuate in Romania de catre organismele de control de aici nu au depistat abateri de la normele legale, cu exceptia unui singur caz, in care a fost retrasa o canitate de miere frantuzeasca dintr-un supermarket pentru depasirea nivelului admis al unei substante.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )