Libnet.ro
UNICEF

13:15

Bancile din Romania au obtinut, in primele trei luni ale anului, un profit de 1,78 miliarde de lei, mult peste T1 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bancile din Romania au obtinut, in primele trei luni ale anului, un profit de 1,78 miliarde de lei, mult peste T1 2017

Bancile din Romania au obtinut, in primul trimestru al acestui an, un profit net de 1,78 miliarde de lei, cu 43,6% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut, reiese din datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). De unde provine. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernarea PSD-ALDE face praf bugetul de stat: Deficit IMENS in primele patru luni ale anului

Asa-numita revolutie fiscala face gaura in bugetul de stat. in primele patru luni ale acestui an, bugetul general consolidat a inregistrat un deficit de 6,05 miliarde lei, respectiv 0,65% din PIB , fata de.

Hidroelectrica - profit net de 485 milioane de lei

Producatorul de energie Hidroelectrica a obtinut, in primul trimestru al acestui an, un profit net de 485 milioane de lei, in crestere cu circa 23% fata de primele trei luni ale anului trecut, cand rezultatul a fost de aproape 394 milioane de lei, in timp ce marja profitului net a fost de 50%, fata de 44%, la finalul lunii martie a anului 2017.

Corina Cretu: Plec trista, de fiecare data, din Romania. Care sunt motivele de suparare ale comisarului european

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, pare sa fi avut, marti, un moment de sinceritate. Ea a recunoscut ca ca pleaca trista, de fiecare data, din Romania din cauza faptului ca.

Val de insolvente, dizolvari si suspendari de firme, n primele patru luni (date ONRC)

Raportul la patru luni al Oficiului National al Registrului Comertului ONRC) arata ca numarul insolventelor, dizolvarilor si suspendarilor de activitate ale firmelor din Romania au urcat cu procente semnificative, in comparatie cu aceeasi perioada din 2017.

Deficitul bugetului general consolidat a fost de 6,05 miliarde de lei in primele patru luni

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat primele patru luni cu un deficit de 6,05 miliarde lei, 0,65% din Produsul Intern Brut PIB), fata de un excedent de 1,4 miliarde lei in ianuarie-aprilie 2017, arata datele publicate vineri pe site-ul Ministerului Finantelor.

Prognoza meteo pe trei luni. Cum va fi vremea in aceasta vara

Prognoza meteo pe trei luni. Meteorologii au facut publica prognoza pentru cele trei luni de vara. Vremea va fi calda, iar precipitatiile putine, avertizeaza specialistii. Meteorologul Alina Serban a venit cu.

Indicele Robor la trei luni, la un nou record al ultimilor trei ani si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,79%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate joi.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,77%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,77%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Bancile din Australia isi recunosc abuzurile

Bancile din Australia s-au angajat intr-o gama larga de abateri, potrivit dezvaluirilor din ancheta pe care a lansat-o anul acesta Comisia Regala din tara.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,75%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,75%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )