Libnet.ro
UNICEF

21:00

Corina Cretu: Plec trista, de fiecare data, din Romania. Care sunt motivele de suparare ale comisarului european

B1 B1,
Corina Cretu: Plec trista, de fiecare data, din Romania. Care sunt motivele de suparare ale comisarului european

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, pare sa fi avut, marti, un moment de sinceritate. Ea a recunoscut ca ca pleaca trista, de fiecare data, din Romania din cauza faptului ca. continuă pe B1

Corina Cretu, despre fondurile europene: Romania si-a sabotat singura aceste fonduri

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, a declarat, luni, la Bacau, ca Romania nu a fost suficient pregatita sa acceseze fonduri europene pentru proiecte de calitate inca din ianuarie 2007,.

Comisarul european Corina Cretu si premierul Moldovei au inaugurat Oraselul European Ungheni 2018

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a inaugurat sambata, alaturi de premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, Oraselul European Ungheni 2018, un loc simbolic pentru cooperarea transfrontaliera dintre Republica Moldova si regiunile invecinate, de la granita cu Romania.

SCANDAL la Bacau: Ce a facut comisarul european la conferinta de presa la care au participat Viorica Dancila si Corina Cretu (VIDEO)

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, s-a ridicat si a plecat in timpul unei conferinta de presa de la Bacau, unde a participat si premierul Viorica Dancila. Corina Cretu si Viorica.

Premierul Viorica Dancila se intalneste cu comisarul european Corina Cretu, care avertiza asupra intarzierii proiectelor cu fonduri UE

Premierul Viorica Dancila va avea, luni, o intrevedere cu comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, alaturi de care va face o vizita in judetul Bacau.

11 companii, interesate sa transporte gaze naturale din Romania in Ucraina

Un numar de 11 companii si-au exprimat interesul pentru a transporta gaze naturale din Romania in Ucraina prin conducta Trans-Balkan, a anuntat, vineri, compania Ukrtransgaz, operatorul retelei de gazoducte din Ucraina, la finalul procedurii de evaluare a cererii pietei pentru aceasta ruta, informeaza Interfax, citat de Agerpres.

Zi trista pentru romani: Din pacate este vorba de celebrul artist...

Artistul David Garrett a amanat concertele din Bucuresti, din cauza problemelor de sanatate. Acesta urma sa sustina doua concerte la Bucuresti, in zilele de 8 si 9 iunie, evenimente care aveau deja un grad.

Doar 14% din companiile din Romania au contorizare inteligenta pe echipamentele principale

Numai 14% dintre companiile din Romania au un sistem de smart metering pe echipamentele principale, in timp ce 69% dintre companii spun ca nu au implementat un sistem de contorizare inteligenta a echipamentelor principale, iar 17% nu stiu, conform datelor studiului Eficienta energetica in companiile din Romania, citat de Agerpres.

BIHOR COUTURE -un sat din Romania trage la raspundere industria modei

Timp de multi ani, marile case de moda s-au inspirat din traditiile si cultura altor tari, fara sa acorde credit creatorilor originali. Vorbim de o industrie al carei profit este de peste 1,2 trilioane de dolari pe an, o industrie care ar trebui sa.

(P) BIHOR COUTURE -un sat din Romania trage la raspundere industria modei

Timp de multi ani, marile case de moda s-au inspirat din traditiile si cultura altor tari, fara sa acorde credit creatorilor originali. Vorbim de o industrie al carei profit este de peste 1,2 trilioane de dolari pe an, o industrie care ar trebui sa.

O noua descoperire la marginea unui rau din Romania. Elucideaza o parte a istoriei noastre

O echipa internationala de cercetatori, condusa de dr. Zoltan Csiki - Sava de la Facultatea de Geologie si Geofizica a Universitatii din Bucuresti, a descoperit si a descris o noua specie de mamifer.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )