Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bancile, de doua ori mai interesate decat anul trecut sa-si vanda din creditele neperformante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile, de doua ori mai interesate decat anul trecut sa-si vanda din creditele neperformante

Bancile, de doua ori mai interesate decat anul trecut sa-si vanda din creditele neperformante. continuă pe Ziarul Bursa

ANCOM: De doua ori mai putine conexiuni afectate de incidente in 2014

Conform raportului publicat astazi de ANCOM, 359 de incidente cu impact semnificativ au afectat in anul 2014 securitatea si integritatea retelelor si serviciilor de comunicatii electronice, numarul total de conexiuni afectate 8. 821) fiind cu peste 50% mai mic fata de cel raportat in anul 2013 19. 831 conexiuni).

Aegon Romania a subscris de doua ori mai multe prime, de 14,51 milioane de lei

Aegon Romania a inregistrat in primul trimestru al anului 2015 o crestere cu 96% a primelor brute subscrise comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, pana la nivelul de 14,51 milioane de lei.

Simona Halep, despre Roland Garros: Am plans pentru cateva minute la finala de anul trecut

Simona Halep este pregatita pentru cel de-al doilea Grand Slam al anului. intr-un interviu pentru Digi Sport, tenismena vorbeste despre ratarea de anul trecut. Am plans pentru cateva minute, dar am zambit dupa.

Veniturile din servicii au scazut cu 6,7%, fata de anul trecut

Vodafone Romania precizeaza ca veniturile din servicii pentru intregul an financiar 2014/2015 au fost de 656,6 milioane de euro, in scadere cu 6,7% fata de anul trecut, pe baza organica, arata un comunicat transmis redactiei.

Cercetatorii au descoperit o serie de unelte mai vechi decat omul

O echipa de cercetatori au descoperit din intamplare o serie de unelte din piatra care sunt mai vechi decat specia noastra. Unele dintre cele mai mari descoperiri din istoria omenirii au fost facute din intamplare. Printre acestea sunt radioactivitatea, penicilina si, nu in ultimul rand, microundele. Mai nou, se numara si cele mai vechi unelte [] Cercetatorii au descoperit o serie de unelte mai vechi decat omul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Liviu Dragnea urmeaza sa demisioneze luni din conducerea PSD: Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie

Ministrul demisionar al Dezvoltarii, Liviu Dragnea, urmeaza sa demisioneze luni si din functia de presedinte executiv al PSD. Dragnea a declarat luni dimineata, la sosirea la sedinta conducerii PSD, ca Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie. Poti si ca membru simplu sa ajuti partidul, daca ai oarecare experienta. Intrebat de jurnalisti daca a discutat cu premierul Victor Ponta despre numele inlocuitorului sau la Ministerul Dezvoltarii, Dragnea a raspuns da, fara a da alte detalii.

Calitatea, mai importanta decat pretul cand vine vorba de achizitia de produse ori servicii

Pretul produselor nu e cel mai important factor pentru achizitia unor produse sau servicii, ci calitatea acestora, potrivit unui sondaj realizat pentru a vedea satisfactia clientilor consumatori de servicii si.

BCR Leasing, profit in crestere la 6,3 milioane lei fata de aceeasi perioada din anul trecut

BCR Leasing a avut in primul trimestru un profit net de 6,3 milioane lei, de la 700. 000 lei in aceeasi perioada a anului trecut, vanzarile consemnand un avans de 66%, a declarat, azi, directorul general al companiei, Bogdan Speteanu, transmit surse din presa.

Poti sa minti, sa furi, sa preacurvesti, partidul nu te judeca: Daca Dragnea va lacrima putin, colegii o sa-l faca mai sfant decat Arsenie Boca

Cazul Dragnea starneste controverse in randul jurnalistilor. Florin Negrutiu sustine, intr-un articol publicat pe Gandul. info, ca in Romania exista doua instante de judecata: judecata statului,.

STUDIU: George W. Bush, mai detestat decat Stalin, iar Einstein este mai apreciat decat Maica Tereza

George W. Bush este unul dintre cei mai detestati oameni de pe planeta, intrecandu-l, din acest punct de vedere, pe dictatorul sovietic Stalin. La polul opus se afla Albert Einstein care reprezinta o sursa de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )