Libnet.ro
UNICEF

19:16

Cercetatorii au descoperit o serie de unelte mai vechi decat omul

Playtech Playtech,
Cercetatorii au descoperit o serie de unelte mai vechi decat omul

O echipa de cercetatori au descoperit din intamplare o serie de unelte din piatra care sunt mai vechi decat specia noastra. Unele dintre cele mai mari descoperiri din istoria omenirii au fost facute din intamplare. Printre acestea sunt radioactivitatea, penicilina si, nu in ultimul rand, microundele. Mai nou, se numara si cele mai vechi unelte [] Cercetatorii au descoperit o serie de unelte mai vechi decat omul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cele mai vechi unelte din piatra au fost gasite in Kenya

Unelte umane vechi de 3,3 milioane de ani au fost descoperite in Kenya, au anuntat miercuri cercetatorii care au facut descoperirea, intr-un articol publicat de revista Nature si citat de AFP.

Cele mai vechi unelte umane au fost descoperite in Kenya

Unelte umane vechi de 3,3 milioane de ani au fost descoperite in Kenya, au anuntat miercuri cercetatori care au facut descoperirea, intr-un articol publicat de revista Nature si citat de AFP. Descoperirea, facuta in vestul lacului Turkana, impinge cu 700. 000 de ani in urma aparitia primelor unelte din piatra cioplita.

Bancile, de doua ori mai interesate decat anul trecut sa-si vanda din creditele neperformante

Bancile, de doua ori mai interesate decat anul trecut sa-si vanda din creditele neperformante.

Liviu Dragnea urmeaza sa demisioneze luni din conducerea PSD: Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie

Ministrul demisionar al Dezvoltarii, Liviu Dragnea, urmeaza sa demisioneze luni si din functia de presedinte executiv al PSD. Dragnea a declarat luni dimineata, la sosirea la sedinta conducerii PSD, ca Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie. Poti si ca membru simplu sa ajuti partidul, daca ai oarecare experienta. Intrebat de jurnalisti daca a discutat cu premierul Victor Ponta despre numele inlocuitorului sau la Ministerul Dezvoltarii, Dragnea a raspuns da, fara a da alte detalii.

Mai mult decat simpatic! Nu te-ai fi asteptat ca animalul acesta sa se joace de-a v-ati ascunselea (VIDEO)

Momentul a fost captat in imagini in momentul in care un fotograf incerca sa realizeze o serie de fotografii cu o caracatita. Acesta este momentul incredibil in care o caracatita se joaca de-a v-ati.

STUDIU: George W. Bush, mai detestat decat Stalin, iar Einstein este mai apreciat decat Maica Tereza

George W. Bush este unul dintre cei mai detestati oameni de pe planeta, intrecandu-l, din acest punct de vedere, pe dictatorul sovietic Stalin. La polul opus se afla Albert Einstein care reprezinta o sursa de.

Liviu Dragnea: Pentru mine demnitatea este mai importanta decat oricare functie. Poti si ca membru simplu sa ajuti partidul daca ai o oarecare experinta (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, ca pentru el este mai importanta demnitatea decat orice functie, informeaza B1 TV. Ajuns la sediul PSD, Dragnea a mai precizat ca poate ajuta partidul si ca un simplu membru. Le mul.

Varsta la care femeile pun sexul in cui vine mai devreme decat s-ar fi crezut: ce le face sa-si piarda interesul fata de sex

Mitul femeii care se bucura cel mai intens de viata sexuala pe masura ce se apropie de 40 de ani a fost spulberat de o echipa de cercetatori. Acestia au stabilit varsta la care femeile percep sexul ca pe o corvoada si motivele din cauza carora se intampla acest lucru.

Premierul Victor Ponta: Codul Silvic este mult mai bun decat ce aveam. Vom veni cu masuri administrative de crestere a radarului padurilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, facand referire la adoptarea Codului Silvic in cursul zilei de miercuri ca este mult mai bun fata de cel anterior. in ceea ce priveste dublarea alocatiei copiilor de la 42 de.

Premierul Victor Ponta: Codul Silvic este mult mai bun decat ce aveam. Vom veni cu masuri administrative de crestere a radarului padurilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, facand referire la adoptarea Codului Silvic in cursul zilei de miercuri ca este mult mai bun fata de cel anterior. in ceea ce priveste dublarea alocatiei copiilor de la 42 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2649 seconds )