Libnet.ro
UNICEF

15:15

Bancile romanesti, cel mai mare profit de dupa criza financiara: 4,1 miliarde lei, in doar 9 luni

Adevărul Adevărul,
Bancile romanesti, cel mai mare profit de dupa criza financiara: 4,1 miliarde lei, in doar 9 luni

Profitul bancilor a crescut accelerat in primele 9 luni din an, desi au inasprit conditiile de creditare, in special pentru creditele de consum. Potrivit datelor BNR, in cele trei trimestre, profitul bancilor a atins valoarea de 4,1 miliarde lei, circa 900 milioane de euro, fiind cel mai mare de dupa anul 2008. Pe de alta parte, rata creditelor neperformante a coborat la 7,96%, tinta BNR fiind de6% pana la sfarsitul acestui an. continuă pe Adevărul

Industria a avut cel mai mare numar mediu de salariati in 2016

Numarul mediu de salariati a crescut cu 1,7% in 2016 fata de anul precedent iar cel mai mare numar mediu de salariati s-a inregistrat in industrie, reprezentand 34,8% din total, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

Genunche Pop ar putea avea pe mana anul viitor cel mai mare buget al Educatiei din ultimii 10 ani

In 2018, invatamantul va avea cel mai mare buget din ultimii zece ani, a dat asigurari Ministrul Educatiei, Liviu Pop. Totodata, acesta a insistat ca vor fi asigurate toate cresterile salariale.

Educatia, cel mai mare buget din ultimii 10 ani. Nu se stie insa si suma

Vom avea un buget maximal, va fi cel mai mare buget din ultimii 10 ani. Ramane sa vedem anul viitor un buget mult mai consistent si mai eficient folosit. Nu pot spune cu cat va fi mai mare bugetul pentru ca depinde foarte mult si de proiectele europene pe care ministerul le-a depus, a declarat oficialul.

Liviu Pop: Ministerul Educatiei va avea, in 2018, cel mai mare bugetul din ultimii 10 ani, dar nu pot da cifre precise

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta duminica la Iasi, ca pentru anul 2018 invatamantul va avea pregatit cel mai mare buget din ultimii 10 ani, dar nu poate da cifre exacte, acesta mentionand ca depinde foarte mult si de proiectele europene pe care ministerul le-a depus, scrie Agerpres.

Pop sustine ca in 2018 educatia va avea cel mai mare buget din ultimii 10 ani, dar nu poate spune cat va fi cresterea

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a sustinut, duminica, la Iasi ca invatamantul va avea in 2018 cel mai mare buget din ultimii zece ani, care sa asigure inclusiv majorarile salariale promise, dar el nu a putut preciza cat inseamna aceasta crestere a bugetului, motivand ca depinde si de proiectele europene depuse de minister.

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta infirmiere si ingrijitoare. Cand este programat concursul pe post

Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Pompei Samarian Calarasi face angajari. Se cauta cinci infirmiere si o ingrijitoare, examenele pentru posturi fiind programate pe 7 decembrie.

Un belgian, administratorul celui mai mare parc industrial privat din Romania, condamnat pentru evaziune fiscala

Lokere Ivan Filipo, cetatean belgian, administratorul Allianso Group, dezvoltatorul Ploiesti West Park, cel mai mare parc industrial din Romania, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala.

Cum arata planurile celui mai mare jucator auto din zona Moldovei

Antreprenorul Bogdan Toporas Pitigoi, care detine Tester Grup, cu operatiuni in domeniile auto, imobiliare, productie, retail, asigurari si ospitalitate, fiind cel mai mare dealer de masini noi din zona Moldovei cu o cota de piata de circa 50%,.

Business report: Drumul catre nicaieri - modificarile fiscale care dau peste cap economia; Inca 2 milioane euro pentru studiul de fezabilitate invizibil al autostrazii Sibiu-Pitesti; Romania, din nou tigrul Europei - rata copiilor expusi riscului saracie

Cel mai mare profit al sistemul bancar dupa criza: 4,1 miliarde de lei la noua luni. Dupa performantele din 2016 si seriile de cresteri din trimestrul I si II, sistemul bancar romanesc inregistreaza un nou record. Cu fix 30 de zile lucratoare inainte de aplicarea noii fiscalitati, planurile companiilor pe 2018 sunt blocate de lipsa normelor de aplicare. Companiile mari si mici nu isi pot face bugetele decat aproximativ.

ACCIDENT AVIATIC! Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit. Care este raportul victimelor (FOTO, VIDEO)

Cea mai mare aeronava din lume a fost testata. Din nefericire, dupa ce primul zbor a fost o reusita. Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Bedfordhsire, Marea Britanie. Potrivit BBC, doua.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )